G4Media.ro

Charles Michel: Săptămânile următoare vor fi dificile în ceea ce priveşte vaccinarea,…

Charles Michel: Săptămânile următoare vor fi dificile în ceea ce priveşte vaccinarea, dar UE joacă un rol cheie în ieşirea din această criză în următoarele luni

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a avertizat joi că ”săptămânile următoare” vor fi ”dificile în ceea ce priveşte vaccinarea”, declaraţie făcută la încheierea unui summit cu liderii Celor 27 consacrat pandemiei de coronavirus, relatează Agerpres, conform AFP.

„Situaţia actuală este dificilă”, a afirmat Charles Michel, într-un moment în care campaniile de vaccinare în UE se confruntă cu dificultăţi. ”Dar aş dori să transmit un mesaj de optimism (…) Avem mijloacele necesare pentru a ne asigura că UE joacă un rol cheie în (…) ieşirea din această criză în următoarele luni”, a adăugat el.

Liderii UE au cerut joi să ”se menţină restricţii ferme”, accelerând în acelaşi timp campaniile de vaccinare pentru a face faţă ”provocărilor suplimentare” reprezentate de răspândirea unor tulpini mai contagioase ale coronavirusului.

„Situaţia epidemiologică rămâne gravă, iar noile tulpini reprezintă provocări suplimentare. Prin urmare, trebuie să menţinem restricţii ferme în timp ce ne intensificăm eforturile pentru a accelera furnizarea de vaccinuri”, au declarat şefii de stat şi de guvern din UE, potrivit unui comunicat difuzat la încheierea unui summit care a avut loc în format de videoconferinţă.

Sursa foto: Charles Michel/ Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ete asa se joaca fraierii cand pe stanga cand pe dreapta.
    Cine il crede pe tovarasul sharles masaitasu’ :))

  2. Mascarici trist ce esti!

  3. Cand îi vad pe tocătorii astia de bani colectați din taxele cetatenilor ca nu le tihneste homarul cu Möet ,si nu pot dormi noaptea de griji…am o semiercecție..parca aș vaccina ceva ..alooo Titus Steel ..esti cu mine??

  4. Comentarii vulgare prostești pe specific național tradițional.

  5. Inca unul care moare de grija noastra!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.