G4Media.ro

Cercetări în Giurgiu după ce polițiștii au descoperit 265 de kilograme de…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cercetări în Giurgiu după ce polițiștii au descoperit 265 de kilograme de articole pirotehnice / S-a deschis dosar penal

Poliţiştii giurgiuveni fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce au depistat cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept, la sediul unei societăţi comerciale din comuna Schitu, judeţul Giurgiu, informează Agerpres.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, al IPJ Giurgiu, în baza planului de acţiune PIROTEHNIC 2023, desfăşurat la nivel naţional, au organizat o acţiune, în comuna Schitu, judeţul Giurgiu, la sediul unei societăţi comerciale. În urma desfăşurării activităţilor, a fost descoperită cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept’, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...