G4Media.ro

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului îl critică pe Ilan Laufer după lansarea acuzațiilor…

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului îl critică pe Ilan Laufer după lansarea acuzațiilor de antisemitism

”Pe data de 20 Noiembrie 2018, Presedintele Romaniei, dl. Klaus Iohannis, a fost acuzat de antisemitism. Acuzatia adusa Presedintelui Romaniei este extrem de grava. MCA Romania considera ca lansarea unei astfel de acuzatie in spatiul public, ca urmare a unui demers politic, consumat intr-un context politic tensionat, este un act care necesita o justificare imediata, amanuntita si temeinica din partea persoanei care a emis-o”, arată Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România (MCA România).

”Pana in prezent, MCA Romania nu detine date care sa justifice o astfel de acuzatie. MCA Romania regreta si condamna faptul ca, in repetate randuri, in ciuda avertizarilor emise pe aceasta tema, atat elementul evreiesc cat si cel israelian, sunt implicate si manipulate in cadrul evenimentelor politice care se deruleaza la cel mai inalt nivel. Situatiile generate de acte si declaratii repetate si iresponsabile de genul celor mai sus mentionate au un singur efect: amplificarea antisemitismului in Romania si stirbirea imaginii Romaniei pe plan international”, se mai arată în comunicatul semnat de Maximillian Marco Katz, directorul fondator al MCA Romania.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pe max Katz l-ati gasit ?!

    „Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România (I)”

    „Există şi riscul ca în România să se instituie o adevărată competiţie între cei care monitorizează „antisemitismul”. În afara Institutului „Elie Wiesel”, finanţat de la buget ca instituţie publică, am dat şi peste Centrul de Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului, un ONG condus de Marco Maximilian Katz, un personaj dubios, care, în timpul guvernului Năstase, a fost implicat în scandalul duty-free-urilor!.”

    „acest Centru de Monitorizare al lui este doar un paravan, prin care Katz a încercat să scape de acuzaţiile dintr-un dosar ce părea o adevărată bombă infracţională! Mai exact, dacă ancheta ar fi continuat şi Katz ar fi fost trimis în judecată, el ar fi putut să sară în aer că statul român îl anchetează pentru că este evreu, deci este antisemit!.”

    https://www.cotidianul.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.