G4Media.ro

Centrul Infotrafic: Ceață cu vizibilitate de  până în 50 de metri, în…

Sursa foto: Pixabay.com

Centrul Infotrafic: Ceață cu vizibilitate de  până în 50 de metri, în 9 județe / Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza și să mărească distanţa de siguranţă între vehicule

Centrul Infotrafic semnalează ceaţă care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Arad, Mureş, Harghita, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Bacău şi Timiş, informează News.ro. De asemenea, şi pe A2 sunt probleme din cauza ceţii.

”Se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Arad, Mureş, Harghita, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Bacău şi Timiş. De asemenea, este semnalată ceaţă şi pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea este afectată, pe porţiuni, sub 100 de metri pe tronsonul km.64-212”, anunţă Centrul Infotrafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să se asigure corespunzător înaintea schimbării benzii de rulare, semnalizând această intenţie.

”Pe timp de ceaţă, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice: nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă; în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari”, precizează poliţiştii.

Sursa foto: Pixabay.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...