G4Media.ro

Centru pentru câinii bătrâni în județul Brașov / Vor putea fi găzduiți…

Centru pentru câinii bătrâni în județul Brașov / Vor putea fi găzduiți aici aproximativ 200 de câini pe an

O braşoveancă va deschide o clinică specială pentru câinii în vârstă, anunță Bună Ziua Brașov. Delia Botea, preşedintele Asociației Care for Dogs, strânge bani pentru finalizarea centrului care va găzdui doar câini bătrâni, care au nevoie de îngrijiri medicale speciale. „Undeva la 10-15% din câinii pe care-I salvăm sunt câini bătrâni, care au nevoie de o atenţie special şi deosebită, iar ţarcurile pe care noi le-am construit nu erau adaptate nevoilor pe care câinii le au. Un câine bătrân, ca orice alt mamifer şi, implicit, ca omul, are nevoie de tratament special, de o zonă mai călduroasă unde să stea, are nevoie de mâncare mai de calitate”, a explicat preşedintele Care for Dogs.

Ca să îi poată pe câinii ajunşi la o vârstă venerabilă, Delia Botea a decis să apeleze la ajutorul Braşov Heroes, cursa cu obstacole a braşovenilor, în care se strâng fonduri pentru proiecte ale comunităţii. Aşa a început construirea geriatriei. „Bucuria şi sclipirea din ochii unui bătrân nu se compară cu nimic”, a mai spus braşoveanca.

Deocamdată, în urma Braşov Heroes, s-au strâns 22.000 de lei pentru această cauză, dar Delia Botea spune că aceasta înseamnă, probabil, doar jumătate din necesar. Centrul va putea găzdui aproximativ 200 de câini pe an.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. unii romani mananca carne de 2 ori pe an, iar cutu – zilnic

  veti arde in focul iadului cu catelusii vostri cu tot

  • Unii dintre voi nu sunteti sanatosi la cap! Cum poti sa compari cele 2 situatii, cu ce ti au gresit bietele animale?!
   Tu o sa arzi iad, cu genul asta de ura!

  • Singurul care o sa arda in Iad esti tu cu mentalitatea asta de bruta. Se vede ce suflet extraordinar ai. Probabil ca la fel iti iubesti su semenii.

 2. Sa faca sapun din ei. Macar ceva util.

  • Om crud ce esti. Poate vrei si tu sa te alaturi cainilor cand se face sapunul. Locuiesti in grota?

  • Ce scarba de om esti

 3. Treaba lor, strang bani prin donatii, nu sunt bani de la buget. Personal, din banii mei (taxe si impozite), vreau sa fie folositi pentru oameni, animalele de companie le adopt (daca vreau si pot) pana la moartea lor. Dar asta e doar optiunea mea, in „trendul” din ziua de azi primeaza animalul (fie el de companie sau salbatic) in fata omului, asa ca eu apartin altei lumi….

 4. Un comentariu pe masura numelui ales, de meltean coclit.

  • Orice dezaprobare de la o jãvrutã ca tine .. e cea mai mare onoare .. Thank you 😏 Ps.În tãrile civilizate .. toate fiintele (mai ales mamiferele de companie) au drepturi.În Italia spre ex. câini si pisicile de companie sunt mai civilizate si mai bune decât .. tu (Laika rusofili ?!) 😏 Si .. tot în Italia câinii si pisicile de companie,pot merge oriunde unde merge si pãrintii adoptivi (mall, restaurant,etc) .. si asta ptr cã sunt tratati si educati cum trebuie 😏 Hai .. bâsti !! Laika 😂😂 celebra catelusã ruseascã 😂😂🤡

  • Câinii si pisicile

  • PPS. Rãspunsul a fost scris în grabã/fãrã prea multã atentzie,pe un smartphone care i în englezã si în nota rãspunsurilor tale .. la ceilalti din aceastã sectiune de comentarii .. dragã catelusã ruseascã sau rusofilã 😏 (câinii,merg)

 5. Orice dezaprobare de la o jãvrutã ca si tine .. e cea mai mare onoare .. Thank you 😏 Ps.În tãrile civilizate .. toate fiintele (mai ales mamiferele de companie) au drepturi.În Italia spre ex. câini si pisicile de companie sunt mai civilizate si mai bune decât .. tu (Laika rusofili ?!) 😏 Si .. tot în Italia câinii si pisicile de companie,pot merge oriunde unde merge si pãrintii adoptivi (mall, restaurant,etc) .. si asta ptr cã sunt tratati si educati cum trebuie 😏 Hai .. bâsti !! Laika 😂😂 celebra catelusã ruseascã 😂😂🤡