G4Media.ro

Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite începând de joi rezultate…

Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite începând de joi rezultate la testarea COVID cu validare rapidă / În 9 decembrie intră în vigoare noile măsuri: testarea negativă, acceptată pentru intrarea la mall și în alte locuri 

Cele 132 de laboratoare autorizate vor putea emite începând de joi rezultate la testarea COVID cu validare rapidă, anunță Grupul de Comunicare Strategică, amintind că în 9 decembrie intră în vigoare noile măsuri decise de autorități.

În cea de-a doua etapă, rețeaua centrelor care vor putea emite rezultate cu validare rapidă va fi extinsă la nivelul farmaciilor și medicilor de familie. În acest moment ei pot efectua teste COVID19 cu validare în 24 de ore, precizează sursa citată.

Operaționalizarea întregii rețele de puncte de testare cu validare rapidă va fi realizată până la sfârșitul lunii.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, marți seara, hotărârea 112 prin care se propune prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, începând din 9 decembrie, însă cu o serie de relaxări, printre care: fără restricții de circulație noaptea, fără mască în spațiile deschise neaglomerate, liber la petreceri publice de Crăciun și Revelion, acces la mall și pe baza testului negativ de COVID. Măsurile au fost aprobate miercuri de Guvern.

Lista celor 132 de laboratoare poate fi consultată aici.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Să permiți petrecerile de Crăciun și Revelion și fără mască in pandemie E cea mai mare prostie. Valul 5 va apare fix din cauza acei prostii pe care o fac politicienii.

  • Dar cine te obligă să te duci la petreceri de Craciun și revelion fără mască? Nu te obligă nemeni sa faci nimic dar tu vrei ca guvernul să ne fie la toți dădacă și să ne decidă fiecare aspect din viață.

 2. Micționam pe lista voastră. Dacă n am murit pana acum fără Mall, nu murim nici de qcum încolo. Sa va faceți lista sul și sa va faceți colonoscopie cu ea. Dar infasurati mai întâi un castravete viguros în ea.

 3. „Laboratoare” ..de zici că îți trebuie niste experți pregătiti prin SUA să te scobească in nas apoi sa vadă dacă e o liniuță sau 2 pe test.

 4. Papa si-a schimbat meseria.

 5. Incolonarea catre dictatura certifictului de sclav trebuie facilitata la maxim.
  Daca accepti certificatul cu test, e bine si asa, te obisnuiesti cu ideea, arati ca esti obedient.
  Asadar, trebuie cat mai multe centre de testare, ca sa fie cat mai usor sa prinzi gustu.