G4Media.ro

UPDATE 45 de persoane, printe care 12 copii, au murit după ce…

sursa foto: ISU

UPDATE 45 de persoane, printe care 12 copii, au murit după ce un autocar a luat foc în Bulgaria/ În autocar erau turiști care se întorceau din Istanbul la Skopje

UPDATE 45 de persoane au murit, printre care și 12 copii, transmite Reuters. În autocarul care a luat foc erau în total 53 de persoane, transmite Reuters. Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a declarat că autocarul se întorcea la Skopje dintr-o călătorie de vacanță la Istanbul.

Șapte persoane care au sărit din autobuzul în flăcări au fost transportate de urgență la spitalul din Sofia și se aflau în condiții stabile, a declarat personalul spitalului.

Cauza accidentului este încă neclară, dar autocarul pare să fi lovit o barieră de pe autostradă fie înainte, fie după ce a luat foc, au declarat oficialii bulgari.

știrea inițială

Cel puțin 45 de persoane au murit după ce un autobuz a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, spun oficialii locali, citați de BBC.

Incidentul s-a petrecut după ora locală 02:00 în apropierea satului Bosnek, a declarat Ministerul de Interne, citat de agenția de presă BTA.

Printre victime se numără și copii, a declarat oficialul ministerului Nikolai Nikolov pentru televiziunea privată BTV. Se pare că șapte persoane au fost salvate.

Din primele informații se pare că autobuzul călătorea din Turcia spre Macedonia de Nord, fiind înmatriculat în Macedonia de Nord.

sursa foto: ISUBIF2

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...