G4Media.ro

Cel mai bătrân leneș din lume, care trăia în Germania, a fost…

Cel mai bătrân leneș din lume, care trăia în Germania, a fost eutanasiat

Cel mai vârstnic leneş cunoscut din lume, Paula, a fost eutanasiat la o grădină zoologică din oraşul est-german Halle, a declarat luni o purtătoare de cuvânt a instituţiei, relatează DPA, preluată de Agerpres.

Exemplarul de leneş cu două degete, care avea fie 50 fie 51 de ani, suferea de probleme de sănătate în ultima vreme. Paula, un exemplar de sex feminin, nu mai avea poftă de mâncare şi a încetat cu totul să se hrănească în urmă cu circa o săptămână.

„Nici măcar nu a venit la noi când i-am oferit bunătăţi”, a declarat purtătoarea de cuvânt Karoline Albig, adăugând că decizia de a eutanasia animalul a fost luată joi.

Paula a sosit la grădina zoologică Halle în 1971, la vârsta de circa 2 ani. Ea a intrat anul trecut în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai bătrân leneş cunoscut din lume.

Jutta Heuer, responsabilă cu înregistrarea datelor privind leneşii din Europa, a declarat în luna octombrie anul trecut că la finalul anului 2018 în Germania trăiau 65 de leneşi, iar în toată Europa 266.

Image by Flotography from Pixabay 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Initial, am citit „cel mai lenes batran” si m-am speriat. Am crezut ca m-am inaltat la ceruri, am cerut sa mi se faca legatura la tov Pauker.

  2. Și noi avem destui bătrâni leneși care sunt și pesediști pe deasupra, ar trebui aplicată metoda asta și la noi.

  3. Titlul m-a indus in eroare. Am crezut ca e vorba de Iliescu.

  4. Parca au depins lucrurile de el. Oamenii au luat decizia.

    • Alegerea deja o făcuse personal. A fost înțeleasă f bine de oameni. Oamenii de acolo care gândesc și au empatie(știi ce e aia empatie nu?). Reportajul o spune destul de clar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.