G4Media.ro

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden au fost dați afară…

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă din cauza comportamentului agresiv. Picătura care a umplut paharul a fost „un incident care a implicat o muşcătură”

Preşedintele american Joe Biden i-a „expulzat” de la Casa Albă pe cei doi câini ai lui şi i-a trimis la reşedinţa sa din Wilmington, un oraş din statul Delaware, după „un incident care a implicat o muşcătură” asupra unui agent de securitate, au anunţat luni mai multe companii mass-media din Statele Unite, citate de AFP.

Major, în vârstă de trei ani, cel mai tânăr dintre cei doi ciobăneşti germani ai cuplului prezidenţial american, a prezentat comportamente agresive, sărind, lătrând şi atacând personalul şi agenţii de securitate de la Casa Albă, a raportat CNN, citând două surse care şi-au păstrat anonimatul.

Sursele au evocat „un incident care a implicat o muşcătură”, fără să precizeze însă dacă a existat o persoană rănită. Incidentul a fost considerat totuşi suficient de grav pentru ca atât Major, cât şi Champ – care are 13 ani -, să fie trimişi la reşedinţa deţinută de soţii Biden în Wilmington, săptămâna trecută.

Major, adoptat dintr-un adăpost pentru animale de Joe Biden şi soţia lui, Jill, în noiembrie 2018, era primul câine preluat dintr-un adăpost care a locuit apoi la Casa Albă, unde a fost adus după ceremonia de învestitură din luna ianuarie.

Donald Trump nu a avut un animal de companie în perioada în care a locuit la Casa Albă.

Presa americană nu a aflat deocamdată când – sau dacă – cei doi câini ai soţilor Biden vor primi permisiunea de a reveni în reşedinţa oficială a preşedinţilor americani.

Într-un interviu acordat luna trecută, prima doamnă a Statelor Unite se declara îngrijorată de instalarea celor doi câini în noua lor casă din Washington.

„Trebuie să ia ascensorul, cu care nu sunt obişnuiţi, şi trebuie să iasă pe peluza sudică, unde vor fi mulţi oameni care îi vor privi. Acesta este lucrul care mă obsedează: ca toată lumea să se instaleze cu bine şi să stea liniştită”, a declarat Jill Biden pentru postul NBC.

Sursa: Agerpres

Foto: Câinii președintelui american Joe Biden în Biroul Oval / Sursa: Casa Albă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Erau trumpisti :)))

  2. Cei doi câini au priviri mai inteligente ca baidăn !

  3. O fi făcând pipi in biroul oval! Sau latră la politicieni!

  4. Ciobănești germani au doar românii. Restul au câini lupi

  5. Cel mai perfect ar fi dacă câinii (indiferent de ce rasă sunt) și-ar lua cu ei și stăpânii acasă atunci… Abia Ar fi o familie !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.