G4Media.ro

Cei 10 pompieri din Mureș care reveneau acasă din misiunea în Grecia…

Cei 10 pompieri din Mureș care reveneau acasă din misiunea în Grecia au intervenit, după un drum obositor, la un accident rutier cu o victimă încarcerată

Cei zece pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, care au luat parte la misiunea de limitare şi lichidare a incendiilor de pădure din Grecia, în timp ce se întorceau acasă au intervenit la un accident rutier cu victime, produs la intrare în Târgu Mureş.

„După un drum lung şi obositor, înainte să fie primiţi cu aplauze din partea camarazilor care se aflau în aşteptare pe platoul ISU Mureş, salvatorii au oprit la intrare în municipiul Târgu Mureş pentru a interveni în cazul producerii unui accident rutier între două autoturisme cu o victimă încarcerată – gest prin care au dovedit încă o dată profesionalismul şi implicarea de care dau dovadă”, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Dan Petru Daniel.

În accidentul petrecut la intrarea în Târgu Mureş dinspre Sighişoara au fost implicate două autoturisme în care erau şase persoane – una de cod roşu, una de cod galben şi patru de cod verde.

După sosirea echipajului de descarcerare, cei zece pompieri au revenit la bază.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. acum a iesit adevarul la iveala Nu demult media abunda de critici la adresa lor De lipsa scarii sau a toboganului pina la indolenta lor Asa ii apuca pe presari Prind un caz si apoi il inmiiesc La fel se intimpla si cu multe alte subiecte

  2. Bravo lor !!! Pompierii din Mureş şi nu numai au reuşit să mai spele obrazul ţării ! Ei trebuie primiţi la fel ca şi campionii de la olimpiade .

  3. Ei merită pensii speciale, pt că-și riscă viața, nu hoții de primari și de parlamentari!