G4Media.ro

Cea mai tânără victimă a coronavirusului în Europa: o fată de 12…

Cea mai tânără victimă a coronavirusului în Europa: o fată de 12 ani a murit în Belgia/ Un adolescent de 14 ani a decedat duminică în Portugalia

O fată de 12 ani a decedat în Belgia, fiind considerată cea mai tânără victimă a coronavirusului din Europa, transmite Lesoir.be. Anterior, în rândul tinerilor au mai decedat doi adolescenți, în vârstă de 16 ani din Franța și de 14 ani din Portugalia. Starea fetiței, testată pozitivă pentru noul coronavirus, s-a deteriorat după trei zile de febră.

FPS Health anunțat decesul marți dimineața. ”Este un moment dificil, deoarece este vorba de copil. Ne gândim la familia sa și la cei dragi. Este un eveniment rar, care ne bulversează „, a declarat Emmanuel André, virolog.

După franțuzoaica Julie (16 ani), portughezul Vitor Godinho (14 ani) a decedat duminică dimineața în mod neașteptat la spitalul São Sebastião din Feira.  Adolescentul, pasionat de futsal, era în bune condiții de sănătate și, cu excepția unui psoriazis, nu figura cu antecedente medicale.

În Belgia se înregistrau marți la prânz 12.775  de cazuri de infectare și 705 decese, potrivit worldometers.info, țara fiind pe locul 10 în topul țărilor afectate de coronavirus.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Pe lângă administrarea antibioticelor ca împărtășania, la oricine trece pragul cabinetului, o mare parte din bacteriile multi rezistente vin si din industria alimentară. Carne plină de antibiotice, chiar si surse vegetale cu antibiotice si pesticide.
    Soluția reală ar fi limitarea numărului de copii la 1/femeie pe toată planeta.

  2. Ma peesh pe solutia ta reală. Încă ai timp sa te transformi in avorton, prowstooleh.

  3. Bag de seamă că presa n-a învățat nimic din apocalipsa precedentă!
    Nu mai folosiți termenul „experimental” într-un articol despre Pfizer și BioNTech, că iar vă pun șefii să-l scoateți peste 3 zile și iar vă faceți de râs (nu că ați fi de vreo fală, de exemplu „versiuni creată…”).

  4. Spectacoilul trebuie să continue. Ies prea mulți bani degeaba ca să fie tras pe linie moartă, nu-i așa?

  5. G4Media cred că ar trebui să fiți mai transparenți cu banii pe care îi primiți de la Pfizer, așa cum faceți cu cei de la guvern.

  6. Show must go on! Vine toamna in curand, gata cu vacantza, oile inapoi in tzarc cu masca pe bot si coada la vaccinarea obligatorie! Ce fain cand oile se vor trezi si vor ataca haita de lupi!