G4Media.ro

Ce trebuie să facă cei care vor să renunțe la asigurarea RCA…

Ce trebuie să facă cei care vor să renunțe la asigurarea RCA încheiată cu City Insurance

Șoferii care au încheiat o poliță de asigurare RCA cu societatea City Insurance, aflată în pragul falimentului, pot renunța la contract și își pot lua o parte din bani înapoi.

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a elaborat, în acest sens, un ghid pentru șoferii care vor să denunțe contractul de asigurare încheiat cu City Insurance, pentru a-și primii banii înapoi și pentru a încheia un contract de asigurare cu altă companie.

Potrivit FGA, contractele de asigurare încheiate cu societatea City Insurance rămân valabile până la expirare, dacă nu intervine una dintre următoarele situații:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Asigurarile obligatorii de locuinta si auto trebuie desfiintate .
  Responsabilizati poporul roman . Nu ii mai luati cu japca legala bani in sisteme cooperatiste adminsitrate defectuos si tilharite .

  • Nu ai habar de absolut nicio noțiune financiar economica. Cum sa faci polițele auto sau de locuințe facultative? Nu vezi cât de săraci, rău-platnici, rău-viitori, suntem ca popor? Ești de o inteligenta abisala, logica ta este ruginita, RĂU. Pe scurt : EȘTI FOARTE PROST

 2. Atât timp cat RCA-ul plătit de tine plateste paguba produsa unui alt șofer din vina ta, nimeni nu se va ingramadi sa denunțe politia. Ar trebui ca decontarea directa sa fie obligatorie, deci daca te loveste un city insurance tu sa repari masina prin generali sau tiriac, daca tu ai polita de la ei.

  • Din pacate din momentul falimentului ai 90 zile pana cand expira. Eu am facut vara asta pe 1 an si inseamna ca am cel mult 6 luni de valabilitate. Asadar va trebui sa depun cere de restituire pt 7 luni

 3. Pai trebuie să facă asa:
  1. Sa dea foc ASF, Parlamentului si Guvernului
  2. Nimeni să nu mai plătească asigurări obligatoriu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.