G4Media.ro

Ce afaceri poți începe cu fonduri europene? Agricultura, construcțiile și IT-ul, principalele…

Ce afaceri poți începe cu fonduri europene? Agricultura, construcțiile și IT-ul, principalele direcții de investiție în 2022

Fondurile europene au devenit o sursă stabilă și accesată în ultimii ani de cei care vor să înființeze o afacere, dar nu au întreaga sumă necesară. Am discutat cu Roxana Mircea, partener REI Finance Advisors, despre principale direcții de investiții în 2022, domeniile de activitate și suma de care antreprenorii au nevoie pentru a pune bazele unui business.

O afacere poate fi pornită cu minimum 10.000-20.000 euro, în ceea ce privește business-urile de axe mici, de până la 50.000 euro sau o investiție inițială de 50.000 euro pentru axe mai mari, de 200.000 euro, și de până la 300-500.000 euro pentru proiecte ce depășesc un milion euro, a declarat Roxana Mircea, partener REI Finance Advisors, într-un interviu acordat Economedia.

Viitorul antreprenor sau investitor care va accesa fonduri nerambursabile ar trebui să aibă o societate cu cel puțin un salariat, asta deoarece oricât de automatizate ar fi procesele sau unitatea de producție, tot este necesar ca cineva să se ocupe de zona operațională.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ce spălătorii cu banii europeni poți porni cata vreme România practica economia șpăgii și corupției, nu de piață.

  2. alti bani de furat pt paduchii de bugetari si acolitii lor