G4Media.ro

Cătălin Drulă: ”S-a împlinit un an de când ministrul Cîmpeanu a cerut…

Foto: gov.ro/colaj Edupedu.ro

Cătălin Drulă: ”S-a împlinit un an de când ministrul Cîmpeanu a cerut să i se analizeze doctoratul/ Nu se știe dacă i-a verificat cineva teza, dar a folosit din plin proiectele noilor legi ale Educației pentru a oferi protecție plagiatorilor”

Președintele USR, Cătălin Drulă, a transmis, printr-un mesaj publicat marți, pe Facebook, că s-a împlinit un an de când ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a cerut Universității de Științe Agronomice să i se analizeze doctoratul.

”Nu se știe dacă i-a verificat cineva teza, dar a folosit din plin proiectele noilor legi ale Educației pentru a oferi protecție plagiatorilor”, a mai spus Drulă.

Președintele USR a mai spus că Sorin Cîmpeanu ”și-a făcut datoria față de cei care l-au tot împins în față, în scaunul de ministru”: „România Educată” e pe cale să devină România furtului intelectual, iar plagiatorii pot dormi liniștiți. Mai ales când sunt șefi de partid și visează funcții importante în stat, mai spune președintele USR, Cătălin Drulă:

 • ”S-a împlinit un an de când ministrul Sorin Cîmpeanu, vrând să se prezinte drept „un exemplu personal” și să răspundă acuzațiilor că își ține teza de doctorat la secret, a cerut Universității de Științe Agronomice să-i analizeze teza, după care să o trimită la CNATDCU, consiliul cu rol central în analiza plagiatelor. Nu se știe dacă, în anul scurs, i-a verificat cineva teza ministrului Educației, pentru că atât Universitatea, pe care Sorin Cîmpeanu a condus-o ani buni în calitate de rector, cât și Ministerul Educației refuză să ofere informații. Se știe însă, cu certitudine, că ministrul Cîmpeanu a folosit din plin proiectele noilor legi ale Educației pentru a oferi protecție plagiatorilor. De la desființarea CNATDCU la prescrierea în termen de 3 ani a numeroase abateri de la etica universitară, plus, ca bonus, simplificarea procesului prin care se poate renunța la titlul de doctor, Sorin Cîmpeanu a făcut totul pentru a încuraja furtul în învățământul superior. Sorin Cîmpeanu și-a făcut datoria față de cei care l-au tot împins în față, în scaunul de ministru: „România Educată” e pe cale să devină România furtului intelectual, iar plagiatorii pot dormi liniștiți. Mai ales când sunt șefi de partid și visează funcții importante în stat”, a scris Cătălin Drulă, marți, pe Facebook.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Care mănâncă bani nemunciți!

 2. incep sa cred ca scandalul plagiatului este doar o diversiune de la marile furturi de bani din buget

  • Oare scăpăm vreodată de talharii bolsevici care jefuiesc tara de 33 de ani ?
   Proști și hoți, ăștia sunt cadrele de nadejde ale Partidului Comunist.

  • Nu vom scapa pentru ca acesti cleptomani de la conducere sunt imaginea majoritatii, romanul de rand este primitiv, needucat si sarac, nu degeaba este si va ramane la coada lumii civilizate

 3. Nu e teatru de revistă ,
  E capra neomarxistă!
  Cântă, râde și dansează,
  Pe gay îi electrizează!
  Are un singur handicap,
  Azi e capra, mâine-i țap.

 4. ce stiti despre teza de doctorat a coanei ursula? si daca nu stiti, ce va spune google despre teza de doctorat a coanei ursula?

 5. George Pintenogu mănânci ,, căcat”.