G4Media.ro

Cătălin Drulă: Consiliul partidului european ALDE va fi organizat la Bucureşti, în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cătălin Drulă: Consiliul partidului european ALDE va fi organizat la Bucureşti, în octombrie

Următorul Consiliu al partidului european ALDE, din care USR face parte, va fi organizat la Bucureşti, în octombrie 2023, anunţă preşedintele Uniunii Salvaţi România, Cătălin Drulă.

„Vom pregăti în toamnă, la Bucureşti, anul electoral 2024, care începe chiar cu alegerile europarlamentare. Este o onoare pentru noi şi o recunoaştere a muncii pe care USR o face în fiecare zi pentru aceste valori ale liberalismului, ale democraţiei. Ne bucurăm să-i găzduim pe partenerii noştri europeni la Bucureşti, în octombrie”, a precizat liderul USR.

O delegaţie a partidului, condusă de Cătălin Drulă, participă în aceste zile la Congresul ALDE desfăşurat în Suedia, la Stockholm, unde a fost făcut anunţul oficial legat de organizarea viitorului consiliu.

Din delegaţia USR la Congresul ALDE mai fac parte parlamentarii Dan Barna, Diana Buzoianu, Ionuţ Moşteanu, Cristina Prună, Cristian Seidler, dar şi europarlamentarul USR Vlad Botoş şi vicepreşedintele USR Vlad Voiculescu. USR este reprezentată la evenimentul de la Stockholm şi de primari USR, printre care Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Elena Lasconi, şi viceprimarii Flavia Boghiu şi Alexandra Tătaru.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa este formată din 60 de partide liberale din întreaga Europă şi este reprezentată în instituţiile Uniunii Europene cu 65 de deputaţi şi cinci membri ai Comisiei Europene. (Sursa: Agerpres)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...