G4Media.ro

Cătălin Cherecheș refuză să își dea acordul pentru o extrădare simplificată, astfel…

Sursa foto: Facebook Cătălin Cherecheș

Cătălin Cherecheș refuză să își dea acordul pentru o extrădare simplificată, astfel că procedura poate dura câteva luni, afirmă avocatul său din România

Răzvan Doseanu, avocatul din România al lui Cătălin Cherecheș, afirmă că acesta refuză să își dea acordul pentru o extrădare simplificată din Germania, astfel că procedura poate dura între trei și șase câteva luni.

În aproximativ 5 zile, Cătălin Cherecheș urmează să fie transferat la un loc de detenție din Munchen. Până în prezent, nu i s-a permis lui Cătălin Cherecheș să ia contact cu nicio altă persoană decât avocatul său din Germania, potrivit aceleiași surse.

Avocatul din România spune că are acest informații de la avocatul din Germania al lui Cherecheș și, potrivit acestuia, Cătălin Cherecheș nu s-a opus în momentul în care a fost prins de autoritățile germane.

În urma condamnării definitive de către Curtea de Apel Cluj, Cătălin Cherecheş a fugit din ţară, în 24 noiembrie, prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea, folosindu-se de un act de identitate al unei rude. El a fost depistat şi reţinut, în 28 noiembrie, de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Acordul obligatoriu, urmat de masuri punitive mai mari si mai diverse pentru refuz. Romania KGB ista traieste cu Free Palestina!

  2. Hai la noi…nicaieri nu este mai bine ca acasa :X

  3. Da’ sa ii absolve naiba pe toti, sa fure pana n-or mai avea ce si sa terminam cu circul asta ieftin ! Chiar nu pricepem cu totii ca sunt tot felul de manevre de a fi scapati ?!? Chiar diplomatia si legislatia UE permite tuturor infractorilor dovediti sa nu poata fi returnati in tara ?!?