G4Media.ro

Castelul Peleş şi Castelul Bran, printre obiectivele turistice promovate de Ministerul Turismului,…

sursa foto: Facebook

Castelul Peleş şi Castelul Bran, printre obiectivele turistice promovate de Ministerul Turismului, în cadrul Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor

Ministerul Turismului anunţă că va organiza, în cadrul Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, care se va desfăşura la Bucureşti, trei infotripuri pentru delegaţiile străine, printre obiectivele turistice care urmează să fie promovate fiind Castelul Peleş şi Castelul Bran. De asemenea, delegaţii vor primi materiale de prezentare a unor obiective precum Salina Turda, relatează news.ro

Ministerul Antreprenoratului şi Turismului (MAT) arată, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, că este partener al celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor – Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie, la Bucureşti, peste 3.000 de invitaţi de rang înalt, din întreaga lume. Ministerul va asigura delegaţiilor, pe tot parcursul conferinţei, materiale de prezentare a destinaţiei turistice România, care vor cuprinde informaţii despre obiective unicat, cum ar fi Salina Turda. Suplimentar, MAT va organiza trei infotripuri. Printre obiectivele turistice care urmează a fi vizitate se numără Castelul Peleş şi Castelul Bran.

”Începând de săptămâna viitoare, România va fi gazda a peste 3.000 de invitaţi de rang înalt din întreaga lume, o oportunitate deosebită pentru noi de a ne promova ţara ca destinaţie turistică! Totul se datorează desfăşurării, la Bucureşti, a Conferinţei Plenipotenţiarilor UIT. Suntem onoraţi să fim, astfel, parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură şi ne dorim ca prin cele trei infotripuri pe care le vom organiza pentru delegaţiile străine să punem în valoare frumuseţea ţării noastre şi a unora dintre cele mai emblematice obiective ale acesteia, cum ar fi Castelul Peleş. Cu siguranţă, vestea despre unicitatea şi valorile noastre va fi purtată mai departe”, a declarat ministrul antreprenoriatului şi turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a 21–a ediţie a Conferinţei Plenipotenţiarilor UIT va reuni, timp de trei săptămâni, delegaţi din cele 193 de ţări membre şi are ca scop stabilirea liniilor generale ale politicii Uniunii, adoptarea planurile strategice şi financiare pe următorii 4 ani şi alegerea conducerii organizaţiei pentru următoarea perioadă.

Alături de ANCOM şi MAT, parteneri în organizarea conferinţei sunt: Senatul României, Camera Deputaţilor, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Finanţelor, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Bucureşti, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Societatea Română de Televiziune.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. E bine sa iti faci imagine pe propietatile altora sa le exploatezi fara sa le intretii!💩💩💩

    • Statul roman plateste 11.000 de euro pe lună, pentru tot domeniul Pelisor familiei regale.

    • Adica nimic! Asta de curand, dar pana acu 10 ani nu a platit nimic si nu a incestit nimic. Acolo trebuie cateva milioane pentru renovare-restaurare si inchis 2-4 ani cat dureaza lucrarea. Statul ia da nu da nimic…

  2. Statul e lacom ,stie sa ceara dar nu stie sa si ofere.Anul acesta am fost in Versailles si neavand la dispozitie decat o zi am platit 19,50 euro pe bilet.La Peles poti opta ca adult de la 50 la 150 lei in functie de parter,parter etj 1 sau parter etj 1 si 2.Pai nine ma „stat hapsân si ticălos” ce vad eu in scrumiera de Peles si ce pot eu vedea in Versailles o zi intreaga?!? Peles e frumos,este al nostru dar e ca si cand inchiriezi o Dacie la un pret mai mare decat un Airbus A380.