G4Media.ro

Cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise și vor…

Cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise și vor avea o valabilitate de șapte ani, anunță Guvernul

Guvernul a aprobat joi un act normativ potrivit căruia cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani.

„Guvernul a adoptat un act normativ foarte important pentru populaţie, care vizează cardul de sănătate – cardul naţional de sănătate – care expira până la data de 31 iulie 2020”, a spus şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, transmite Agerpres.ro.

El a menţionat că, potrivit acestei hotărâri, pentru completarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale, cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si cei care nu au primit,ce le reeditati???

  2. aştept ediţia festivă Simona Halep de carduri de sănătate

  3. Ca de obicei, stat total incompetent.. ne surprinde sfarsitul valabilitatii cardurilor (ani de zile), la fel cum ne surprinde iarna zapada sau primavara inundatia. Bine ca avem 70 de carduri, carte de vot etc, toate inutile si expirate. Parca era vorba ca se face un act de identitate electronic european care sa cuprinda totul.
    Adunatura de idioti, ca de obicei, platiti de pomana de noi, restul prostilor. Asta nu ar trebui sa se lase cu demisii, concedieri? Ca unul nu a stiut ca peste 10 ani expira cardurile alea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.