G4Media.ro

Căpitanul spaniol Alvaro Morata, controverse înainte de semifinala cu Franţa: În Spania…

sursa foto: captura video

Căpitanul spaniol Alvaro Morata, controverse înainte de semifinala cu Franţa: În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni

Căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a stârnit controverse în ţara sa natală în urma unui interviu în care şi-a anunţat probabila plecare din echipa naţională după Campionatul European, din cauza lipsei de respect de care susţine că a avut parte, relatează news.ro

Luni dimineaţă, cotidianul generalist El Mundo a publicat un interviu cu Alvaro Morata (31 de ani), căpitanul „La Roja”, în care acesta vorbeşte din nou despre marea sa oboseală în faţa criticilor la care este supus. Atacantul sugerează chiar că acest lucru l-ar putea determina să se retragă din fotbalul internaţional după Euro. „Este probabil că voi părăsi echipa naţională după Campionatul European”, spune Morata. „În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni”, a afirmat el.

Morata nu a spus prea multe pe această temă, dar a mărturisit că nu era sigur dacă va continua la Atlético Madrid, unde i-a expirat contractul. El adaugă că se simte mai iubit în străinătate decât în Spania, deoarece „în Spania îmi este greu să fiu fericit: nu se respectă nimic şi pe nimeni”.

Mai multe emisiuni spaniole au luat în discuţie faptul că jucătorul face astfel de declaraţii cu două zile înainte de un meci atât de important, creând astfel nelinişte în jurul La Roja. Pentru Partizado de Cope, „Álvaro Morata se află din nou în epicentrul controversei din jurul echipei naţionale la acest Euro”.

Nu este prima dată când Morata îşi exprimă sentimentele cu privire la tratamentul pe care pretinde că l-a primit. Înainte de Euro, el a acordat un interviu pentru Cadenas Ser, deplângând criticile neîncetate la adresa sa. „Pentru mine, cel mai simplu lucru este să nu joc în Spania, pentru viaţa mea, pentru ceea ce trebuie să trec când ies pe stradă în ţara noastră”, a declarat el pe 13 iunie.

„Pentru mine, cel mai simplu lucru este să merg să joc în străinătate. Copiii mei, care au cinci ani, adesea nu înţeleg de ce oamenii sunt atât de supăraţi pe tatăl lor. Lucrul cel mai uşor ar fi fost să plec de la Atlético. Am avut oferte mai bune din punct de vedere financiar, echipe mari, dar am iluzia de a câştiga cu Atlético, iar când văd cum reacţionează oamenii la meciurile şi victoriile noastre, partea asta cântăreşte mult”, a spus el.

Spania joacă în semifinalele Euro-2024 contra Franţei, marţi, de la ora 22.00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...