G4Media.ro

Cântărețul rock Ted Nugent s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a spus…

Cântărețul rock Ted Nugent s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a spus că “nu este o pandemie reală”. „Am fost testat pozitiv astăzi. Am luat rahatul chinezesc” – a declarat el

Într-un flux Facebook Live postat pe 19 aprilie, Nugent a anunțat că a testat pozitiv cu Coronavirus. “Toată lumea mi-a spus că nu ar trebui să anunț acest lucru”, a spus el.

Am avut simptome gripale în ultimele 10 zile. Am crezut că mor. Am luat rahatul chinezesc. Am capul ca o baniță și dureri în corp. Cu greu am putut să mă târăsc din pat în ultimele zile … Așa că am fost testat oficial pozitiv pentru COVID-19 astăzi. ” a spus rockerul în vârstă de 72 de ani, susținând că nu a negat niciodată în trecut existența Coronavirus, deși a afirmat în trecut că nu există “o pandemie reală”.

A spune că am pretins COVID-19 a fost o farsă. E fals. Am spus întotdeauna … De fapt, avem imagini despre mine spunând, dacă nu chiar de sute, de mii de ori … Desigur, există un virus chinezesc. Se aude? Cine crede că am susținut că nu există chinezesc … Există un virus chinezesc. Ei îl numesc COVID-19. Sunt conștient de asta. ” a spus Nugent.

Luna trecută, Nugent a fost criticat după ce a susținut că numărul raportat oficial de decese cauzate de Covid  este semnificativ mai mare decât numărul real al deceselor.

Ei susțin că 500 de mii de oameni au murit din cauza COVID-19”, a spus el într-un alt flux de Facebook. „Rahat. Cred că medicii anatomopatologi din toate cele 50 de state au spus: ‘Am pus pe certificatul de deces că a murit de asfixiere, dar m-au făcut să pun COVID.’ ”.

Nugent a mai spus anterior că va refuza vaccinul COVID-19. “Un vaccin care a fost autorizat în patru luni, comparativ cu orice alt vaccin care a necesitat ani de testare adecvată. Ați văzut ce conține? ” a spus el.

Luna trecută, Nugent a răspuns, de asemenea, la acuzațiile de rasism, numindu-se pe sine însuși “anti-rasistul”.

Dacă găsești pe cineva care-l numește pe Ted Nugent un rasist, te uiți la un rahat subuman care trăiește într-o minciună”, le-a spus el fanilor.

Nugent este cunoscut pentru apărarea dreptului de a purta arme și a fost un sprijinitor al președintelui Donald Trump.

New Musical Express, The Independent

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Reportaj marca Clej!

  • zici ca am citit un articol despre Trump. nu stiu de ce a fost nevoie sa apara individul asta in media romaneasca. si daca scria despre ceva fenomen de la noi, un manelist ceva, si tot era mai justificat. subiecte sunt, uite, se retrage Rusia, nu pricep de ce a fost nevoie de subiectul asta.

 2. Clej ăsta habar nu are cine e Ted Nugent, dar, na, e unu care nu credea în covid și s-a îmbolnăvit, deci hai să fac articol, să prindă la fraieri….

 3. Rahatul / rahaturile chinezesti sint peste tot .
  Toti cumparam si / sau folosim rahaturi chinezesti . Pentru ca sintem prosti . Inconstienti si iresponsabili .

 4. @ Satiricon

  Nu stimabile , vaccinul prinde bine la fraieri …. Mai exact la oamenii care traiesc cu frici , angoase , …

  Mortii se acopera cu pamint ; vii se acopera cu hirtii ( studii , cercetari , analize , ….. stiintifice ) . Asta produc toti cei care traiesc regeste din bani publici luati cu japca legala ; hirtii .

 5. Dar, ce daca faci COVID, asta inseamna ca dai doi bani pe ce spune media? Asta inseamna ca o sa incepi sa balmajesti ca ”vedetele” de la noi: ”Desi, eu nu am mare lucru, este o experienta traumatizanta, va implor sa purtati masca” :)) ..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.