G4Media.ro

Cântărețul Gheboasă, suspect într-un dosar de deținere de droguri de risc, pentru…

Sursa Foto: Facebook/ Gabriel Gavris

Cântărețul Gheboasă, suspect într-un dosar de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu

Cântărețul de trap Gheboasă este suspect într-un dosar de deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, un bărbat “a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc”. Față de acest bărbat “sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Comunicatul nu precizează numele bărbatului, dar surse apropiate anchetei au precizat pentru G4Media că este vorba de Gheboasă, cântărețul de trap care a stârnit numeroase controverse după ce, la festivalul Electric Castle din 2023, a interpretat versuri jignitoare la adresa femeilor.

În cadrul acestui dosar, DIICOT a dispus reținerea a 4 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat că,  perioada iulie 2020  – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpații au comercializat și oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița.

Potrivit procurorilor, inculpații și-ar fi creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează