G4Media.ro

Candidatul partidului extremist AUR la Primăria București: Marile partide PSD şi PNL…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Candidatul partidului extremist AUR la Primăria București: Marile partide PSD şi PNL nu sunt în stare să propună nici măcar un nume cu o minimă credibilitate

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, susţine că PSD şi PNL „nu sunt în stare” să propună nici măcar un nume cu o „minimă credibilitate” pentru „cea mai importantă primărie din ţară” şi au ajuns la soluţiile pe care, iniţial, „le-au aruncat la gunoi”, transmite Agerpres.

„‘Marile partide’ PSD şi PNL au ajuns, după luni de zile de ‘negocieri’, la soluţiile pe care le-au aruncat la gunoi iniţial. După 35 de ani în care au luat tot ce se putea în ţara asta şi au parazitat absolut toate instituţiile statului, nu sunt în stare să propună nici măcar un nume cu o minimă credibilitate pentru cea mai importantă primărie din ţară”, a scris Enache, marţi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, social-democraţii şi liberalii sunt „o gaşcă de infractori puşi pe căpătuială” care vin şi cer votul românilor cu „tupeu golănesc”.

Coaliţia a decis luni seara să propună candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD şi Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

 1. ..mda, vine AUR și ne luminează.. cu luminița aia din vârful Kremlinului..
  Era un catren haios, pe vremuri :
  „Câte stele sunt pe cer,
  toate pân’ la ziuă, pier.
  Numai pe uzina noastră
  arde una ca o proastă”
  Dragă dle.Enache, cauți voturi pentru primărie ?
  Nu căta, că cați degeaba..