G4Media.ro

Candidat la Primăria Capitalei, Nicușor Dan: PSD a votat ingineria financiară a…

Candidat la Primăria Capitalei, Nicușor Dan: PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica, pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL, USR-PLUS, la Primăria Capitalei, afirmă că reprezentanții PSD au votat din nou împotriva intereselor bucureștenilor, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica, pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET. A fost aprobat actul adiţional al contractului cu Apa Nova, negociat în secret şi fără nicio consultare cu bucureştenii. şi a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumuseţare politică a doamnei Firea)”, a scris Nicușor Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El le-a mulţumit consilierilor municipali generali USR şi PNL care s-au opus acestor măsuri, „contrare interesului public”.

„Îi asigur pe bucureşteni că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că, dacă voi fi primar şi dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante şi vom promova măsuri în interesul oamenilor. Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea – PSD!”, a comentat deputatul, conform Agerpres.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect care prevede demararea procedurilor necesare în vederea fuziunii dintre companiile municipale Termoenergetica Bucureşti SA şi Energetica Servicii Bucureşti SA. De asemenea, s-a aprobat prelungirea cu 12 ani a duratei contractului de concesiune încheiat cu SC Apa Nova Bucureşti SA.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.