G4Media.ro

Campanie eco la metrou: aduci cinci pet-uri, primești o călătorie gratuită

Campanie eco la metrou: aduci cinci pet-uri, primești o călătorie gratuită

Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, lansează o campanie pentru încurajarea colectării și reciclării deșeurilor, care își propune și să crească interesului cetățenilor pentru călătoria cu metroul – „transport ecologic, nepoluant”.

Cei care doresc să participe în campanie pot veni în perioada 2 – 20 august în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principală), la un stand dedicat. Călătorii vor oferi 5 deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

Reprezentanții Metrorex susțin că vor să încurajeze programele ce au ca scop protecția mediului, aliniindu-se astfel politicilor naționale și internaționale ecologiste. „Prin această campanie se dorește sensibilizarea opiniei publice și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța protejării mediului înconjurător”, arată compania de transport.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. In țara-gunoi România, populată de oameni gunoi am gasit pet-uri, pungi de plastic de la mare, zone cu stuf unde există păsări in Deltă, margini de drum, șosele, munti, pana in vârful muntelui, pe traseu!
    Deci măsura e bună dar trebuie cumva banificate mizeriile. Duci 10 pet-uri primești 3 lei. Doar asa oamenii-gunoi care fac gunoi se vor mobiliza pentru a face rost de bani pentru băutură, sa fie in forma cand isi violează fiicele si crapă capul nevestelor.

  2. V-ați dat seama că ați împrăștiat prea multe cartele și v-ati gândit să opriți campania🤣🤣🤣

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.