G4Media.ro

Camera Deputaților dezbate astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului Educației, Monica Anisie

Camera Deputaților dezbate astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului Educației, Monica Anisie

Camera Deputaţilor dezbate, luni, moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie. Şedinţa începe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri, transmite Agerpres.

Moţiunea este intitulată „Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” şi este semnată de 93 de deputaţi Pro România şi PSD.

Pro România şi PSD solicită demisia ministrului Educaţiei, Monica Anisie, acuzând „haos” în domeniu, dar şi „lipsă de viziune şi de strategie, care a făcut ca preşcolari, elevi, studenţi, părinţi, bunici şi personal din învăţământ să trăiască luni de zile în panică şi nesiguranţă”.

„Această moţiune este o mică parte a răspunsului nostru la nepăsarea şi incompetenţa dovedite pas cu pas de ministrul Educaţiei şi Cercetării de la preluarea mandatului, culminând cu perioada coronacrizei. Este o mică parte a învăţământului preuniversitar. Nu vrem să detaliem incompetenţa de care ministrul Educaţiei a dat dovadă în ceea ce priveşte învăţământul universitar sau cercetarea. Nici măcar o dată, în ultimii 30 de ani, românii nu au trăit asemenea momente de haos în Educaţie. Lipsa de viziune şi de strategie a făcut ca toţi cei din sistem – preşcolari, elevi, studenţi, părinţi, bunici şi personal din învăţământ – să trăiască luni de zile în panică şi nesiguranţă. Astăzi, aici, trebuie să punem capăt acestei crize. Ne bazăm pe demisia doamnei ministru dacă această moţiune trece”, se arată în textul moţiunii simple.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. e vremea sa revina ecaterina andronescu, proasta pe care o merita romanii

  2. nu va e ma rusine ? Tocmai partidul care i-a facut ministri ai educatiei pe Liviu Pop, Andronescu sau Costoiu ( singurul rector din Romania fara doctorat, daca nu ma insel ) contesta un alt ministru al educatiei ? Nu spun ca Anisie e vreo lumina. dar frate.. e prea multa ipocrizie 🙂

  3. Sper sa se televizeze sa avem și noi parte de distracție în direct!

  4. Urmașii bolșevicilor, dictatorului criminal Ceuașescu susținuți de un KKG-bist in funcția de onoare..președinte de onoare, cei care au reușit să pună la cârma guvernului cel mai incult primministru din neolitic până azi o moțiune pe educație !!! E ca și cum ai puneo pe Veorica în funcția de critic literar și pe Vanghelie să recite din Eminescu .
    Cei care au tăbăcit bucureștenii cu hoardele de mineri și au eliberat din pușcării mii de hoți, curvari și criminali .. atrag atenția asupra educației ..cu siguranță se gândeau la reeducarea comunistă.
    Ce mai grav dacă nu INCREDIBIL e că USR a ajuns să pupe mâna bolșevicilor din psd ..INCREDIBIL !!!!!

  5. A mai făcut și altă dată aceeași greșeală, atunci de ce nu ați semnalat-o?