G4Media.ro

Cameo, un site prin care vedetele îți urează „la mulți ani”, a…

Cameo, un site prin care vedetele îți urează „la mulți ani”, a devenit unicorn. Cât costă un videoclip personalizat de la Nadia Comăneci sau Adrian Mutu

Cameo, site-ul video pe care poți plăti celebritățile să îți transmită un mesaj personalizat, a devenit unicorn, adică un start-up evaluat la peste 1 miliard de dolari, după ce marți a obținut o finanțare 100 de milioane de dolari de la Google, Amazon și Morgan Stanley, scrie Tech Crunch.

Cameo este un serviciu plătit care permite fanilor să interacționeze cu vedete precum rapperul Snoop Dogg, prin mesaje video personalizate, apeluri live și mesaje directe, prin ceea ce numește „economia conexiunii”. Recent, și Nigel Farage, cunoscut drept „arhitectul Brexit”, s-a alăturat serviciului și oferă videouri personalizate la cerere.

Din România, una dintre vedetele care poate fi găsită pe Cameo este Adrian Mutu. Un videoclip personalizat realizat la cerere de către fostul fotbalist costă 100 de dolari. Un alt artist, mai „ieftin” este rapperul Macanache, care poate crea o urare personalizată pentru numai 15 dolari.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. So… the rich get richer, and the poor get… “stupider” :))

  2. Si exista prosti care sa-i solicite?

  3. Să îți dea Mutu dedicaţii: 100 de dolari.
    Să îi dai în cap lui mutu: gratis.
    Să nu fii prost: neprețuit.