G4Media.ro

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial:…

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial: înscrierile în prima etapă se fac în perioada 4-23 martie, repartizarea copiilor în clase e stabilită de inspectorate

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial. Prima etapă de înscrieri se desafășoară în perioada 4-23 martie, iar procedura de repartizare a copiilor în clase este stabilită de inspectorate, așa cum Edupedu.ro a scris în premieră în urmă cu o săptămână. Listele cu copiii înscriși în clasa pregătitoare, în prima etapă, vor fi afișate la școli pe 1 aprilie 2020.

Ordinul de ministru care stabilește calendarul și metodologia de înscriere în clasa pregătitoare în anul școlar 2020-2021 a fost publicat astăzi, 21 februarie, în Monitorul Oficial.

Programul evaluărilor psihosomatice, precum și circumscripțiile școlare vor fi afișate de către CMBRAE/CJRAE și școli încă de luni, 24 februarie. Părinții ai căror copii împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020 inclusiv și urmează o grădiniță particulară vor afla luni, 24 februarie, de pe site-urile CMBRAE/CJRAE, care sunt numerele de telefon la care pot suna ca să programeze evaluarea copiilor.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Repartizarea să se facă doar în ordinea alfabetică, iar nu de către politrucii de la inspectoarte!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.