G4Media.ro

Călătorii din București care deţin carduri contactless le pot reîncărca și prin…

Sursa Foto: G4Media.ro

Călătorii din București care deţin carduri contactless le pot reîncărca și prin cele 210 automate de cartele, de pe patru magistrale, anunță Metrorex

Călătorii care deţin un card contactless îl pot reîncărca, începând de miercuri, prin intermediul a 210 automate de vândut cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 şi 5, informează Metrorex, transmite Agerpres.ro.

Serviciul este funcţional în aproape toată reţeaua de metrou, mai puţin la automatele amplasate în staţiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2 – Străuleşti şi Nicolae Grigorescu 2 – Anghel Saligny.

„Această nouă funcţionalitate va permite călătorilor să consulte şi/sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deţinute de călători, conform indicaţiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca titluri de călătorie cu reducere. Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 Automate de Vândut Cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 şi 5”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Potrivit sursei citate, implementarea noului serviciu reprezintă un rezultat important care oferă, astfel, călătorilor facilităţi moderne de acces la metrou.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Alt titlu
  Alte greseli gramaticale

  Trebuie sa fi rezident in București? Nu cred!

  Cum adica PRIN? poate folosind

  Cum adica DE PE? poate care se afla

  Re3dactia nu stiu pila cui sunteti dar sunteti sem3ia3nalfabeți

  G43media devine f greu de citit

 2. la 20 de ani de cand aceasta facilitate exista in tarile civilizate, a ajuns si in Romania. Revolutie