G4Media.ro

Cadourile de Crăciun vor veni cu întârziere în acest an, din cauza…

Cadourile de Crăciun vor veni cu întârziere în acest an, din cauza problemelor globale de producție și transport

În sezonul de sărbătorilor de iarnă am putea avea nevoie de magia lui Moș Crăciun pentru a vedea rafturile magazinelor pline. Îmbrăcămintea și încălțămintea, în special, ar putea fi găsite în stocuri limitate din cauza problemelor de producție și transport. Iar aceasta este o problemă globală care va afecta și România, arată o analiză realizată de analistul eToro Bogdan Maioreanu.

Nike a tras deja un semnal de alarmă privind întârzierile de livrări după închiderea fabricilor sale din Vietnam din cauza pandemiei de Covid. Marca a pierdut deja peste 10 săptămâni de producție din cauza lockdown-urilor. Iar situația este departe de a fi rezolvată.

Fabricile Nike din Vietnam au fost închise din iulie, redeschiderea acestora fiind așteptată la începutul lunii octombrie. Nike spune că va fi nevoie de „câteva luni” pentru ca producția să ajungă la capacitate maximă. Chiar dacă producția va fi reluată, problemele de transport reprezintă o amenințare serioasă pentru aprovizionarea în perioada sărbătorilor.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Colaps. Ăsta era scopul SARS-Cov2. Probabil statele dictatoriale au mizat că ele vor dicta vaccinarea si se vor reface rapid in timp ce cele democratice se vor c0i precum romanistan.
    Din fericire UE s-a vaccinat 80%, bine cu excepția tarilor pline de scursuri, hoti, ticalosi , analfabeți si aici mă refer evident la Ro, Bg.
    Probabil China a inițiat totul intenționat.