G4Media.ro

Burduja spune că îi poate bate și pe Gabriela Firea și pe…

Foto: Sebastian Burduja (Ilona Andrei / G4Media)

Burduja spune că îi poate bate și pe Gabriela Firea și pe Nicușor Dan / Despre acuzația că prin candidatura sa la Primărie o ajută de fapt pe Firea: „Nu ar trebui să fie vorba despre care e candidatul care o bate pe Firea ci despre candidatul care are soluţii”

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat miercuri despre candidatura la Primăria Capitalei că este convins că îi bate pe amândoi, şi pe Gabriela Firea şi pe Nicuşor Dan, pentru că bucureştenii ar vrea altceva. El a arătat că Bucureştiul stă pe loc şi nu mai are timp de pierdut, relatează News.ro

”Cred că Bucureştiul nu mai are timp de pierdut (..) sunt probleme urgente, sunt milioane de bucureşteni care aşteaptă altceva, sunt sute de mii de bucureşteni care stau în frig şi nu au apă caldă. (..)”, a spus Burduja, în emisiunea Insider Electoral de la Prima News.

Liderul PNL Bucureşti afirmă că sondajul comandat de filială arată că două treimi dintre bucureşteni nu o vor pe Firea primar şi două treimi nu îl vor pe Nicuşor primar.

”Deci asta înseamnă să îi asculţi pe oameni şi să le oferi o alternativă. Eu nu aş putea să mă uit în oglindă şi să ştiu că nu candidez, pentru că asta ar însemna că mă resemnze să aleg din nou răul cel mai mic, şi ăsta a fost blestemul şi al României şi la Bucureştiului de prea mulţi ani. Ne rezumăm la reţeta cumetriilor, 2016-2020 sau la reţeta blocajelor şi a lipsei de reacţie, de implicare. Nu le rezum eu aşa, se vede cu ochiul liber în Bucureşti, nu trebuie să fii specialist să vezi. Bucureştiul bălteşte, stă pe loc. Stăm în trafic, stăm pe loc”, a arătat Burduja.

Despre acuzațiile că prin candidatura sa ar putea să o ajute, de fapt. pe Gabriela Firea să ajungă primar, Burduja a spus că aceasta este ”logica lui Nicuşor” şi este o logică ieftină.

”Se vinde ieftin, pentru că alegerea asta nu ar trebui să fie despre care e candidatul care o bate pe Firea ci care este candidatul care are soluţii pentru Bucureşti”, a mai declarat Sebastian Burduja, precizând că este o logică ”abundentă în aroganţă, într-o autosuficienţă pe care Nicuşor Dan o manifestă”.

”I-am spus lui Nicuşor: Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie să mă baţi pe mine!”, a mai afirmat Burduja, arătând că i-a propus primarului Capitalei alegeri primare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Burduja inspira puțin încredere, spre deloc.

 2. Băiatul ăsta începe să mă enerveze.
  Nu înțeleg cine se crede!
  Ca ministru al Energiei ce a mișcat, că nu se vede nimic și pare că „balteste” bine! Deci el nu e în stare să miște lucrurile intr-un singur domeniu dar vrea să credem că va urni Capitala?! Mulți ipocriti și demagogi dau din coate să prinda un ciolan mai gros!
  Scârbă mi-e!

 3. PNL a devenit apendicele PSD. „Măgarul” este deja mort, mai are nevoie doar de un gropar precum a fost Aurelian Pavelescu pentru PNTCD.

 4. Burduja acest croitoraș viteaz. 7 dintr-o lovitură. Aha.

 5. Oare ce fumeaza epochimenul asta? Ca ministru al Digitalizarii a fost o catastrofa. Ca ministru al Energiei este o calamitate. Si el se vede primar al Bucurestiului? Singurul motiv pentru care ar candida ar fi acela de a-i facilita reintoarcere la primarie a duamnei Sarma. De pe vremea lui Crin Antonescu si USL nu am mai avut incredere in PNL, cand plimbau robotul de la cotroceni, pe atunci doar primar al Sibiului, ca pe o solutie pentru pozitia de prim ministru. Dar sa faci tot posibilul ca un candidat al PSD sa castige, fara sa te intereseze ideologia partidului, este o mizerie fara margini. Sper ca electoratul PNL sa se trezeasca la realitate

 6. Măi Tiriplici, tu visezi cai verzi pe pereți !