G4Media.ro

Bulgaria, noi restricții în pandemie: Între 8.00 și 10.00 pot face cumpărături…

Bulgaria, noi restricții în pandemie: Între 8.00 și 10.00 pot face cumpărături doar persoane de peste 65 de ani

Bulgaria a introdus joi noi măsuri pentru a limita răspândirea epidemiei de COVID-19. Între orele 08:00 şi 10:00 pot face cumpărături doar persoane cu vârsta de cel puţin 65 de ani. Nicio persoană mai tânără de 65 de ani nu va fi servită în intervalul de două ore specificat. Restricția este valabilă pentru toate magazinele alimentare și pentru farmacii, potrivit Digi24.ro.

De asemenea, restaurantele, cafenelele şi barurile pot funcţiona numai între orele 06:00 şi 23:30. În restul timpului sunt permise doar serviciile de livrare.

Cursurile tradiţionale în învăţământul gimnazial şi liceal sunt suspendate în districtele cu morbiditate mai mare de 119,9 la 100.000 locuitori în ultimele 14 zile sau dacă în perioada 4-11 noiembrie mai mult de 15% dintre elevi au absentat de la cursuri din cauza apariţiei simptomelor de COVID-19.

În privinţa învăţământului superior, cursurile în persoană sunt suspendate, cu excepţia exerciţiilor practice care nu pot fi făcute în sistem de videoconferinţă.

Citește tot articolul pe Digi24.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ha ha ha, i-am depasit de mult pe bulgari. Noi am inchis toate scolile din martie, tot.

    • De ce le-ati inchis? In alte state „civilizate” scolile se redeschid pe scenariul rosu. Vorba lui Lenin:” Invatati, invatati, invatati!” murind pe baricade. Repet inca o data pentru puliticieni: nu veti mai nimeri pe unde sa fugiti atunci cand lumea va rabufni si va va judeca!

  2. Uite, bulgarii baieti destepti! Nu sacrifica toata tara pt batrani!
    La noi nu se poate aplica asa cwva, fiindca avem 500.000 de pensionari speciali militari, vocali, cu dogaru in frunte, care ar striga ca e discriminare. In fata lor tremura statul mafiot roman!

  3. La bulgari se poate, noua ne e frica de specialii militari besi..nosi,.imnuibatii romaniei mafiote!!

  4. Mai stim o tara care isi umileste batranii…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.