G4Media.ro

Bugetul programului Rabla Plus va fi suplimentat cu 60 de milioane de…

sursa foto: Wikipedia

Bugetul programului Rabla Plus va fi suplimentat cu 60 de milioane de lei şi va ajunge la 200 de milioane de lei în 2020

Ministerul Mediului anunță că bugetul Programului Rabla Plus va fi suplimentat cu 60 de milioane de lei şi va ajunge la 200 de milioane de lei în 2020, ținta fiind vânzarea a 4.000 de maşini electrice.

„Trebuie să continuăm să stimulăm achiziţia de maşini electrice dacă ne dorim cu toţii un aer mai curat în marile oraşe ale României. Bugetul Ministerului pentru Programul Rabla Plus va fi suplimentat cu 60 de milioane de lei pentru a-i sprijini pe românii care îşi doresc să-şi achiziţioneze un mijloc de transport, un autovehicul electric sau hibrid, prietenos cu mediul.  Pentru anul 2020, bugetul programului va ajunge la 200 de milioane de lei. (…) Vor putea fi achiziționate aproape 4.000 de maşini electrice, în 2020, mult decât s-au achiziţionat în toţi cei 4 ani de când funcţionează programul Rabla Plus în România. Dacă în ultimii patru ani s-au achiziţionat 3.000 de maşini electrice s-au hibrid în ţara noastră prin Programul Rabla Plus, numai în 2020 Guvernul României sprijină achiziţionarea a 4.000 de maşini electrice. În acest fel continuă investiţiile în tot ceea ce înseamnă măsuri verzi în ţara noastră”, a transmis ministrul Costel Alexe, pe pagina de Facebook.

Sursa Foto:Salonul Auto Geneva sursa Wikipedia

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Romania nu fabrica masini electrice. Subventia pentru importuri din tari bogate este o gluma sinistra.

    Mai bine investeati in costume de scafandru pentru recuperarea copiilor cazuti in veceul din curtea scolii.

    • Și de unde ar dori julienii sputnikari să fie ”Importurile”. De la stăpânii lor ”circumscriși” de la est? Ce să importe de acolo? Poate or avea dugheniștii ”costume de scafandru pentru recuperarea copiilor” fabricate de acum pentru atunci când vor cădea ”in veceul din curtea școlii”. Că deocamdată se aude că s-a apucat crăcănatul de veceu dar încă nu e gata. Școala mai încolo.

    • Nu sunt Bad@, ci „trei puncte” – am rămas fără nickname…
      Deci, nu-mi împrumuți și mie, pentru astăzi 28 – fiind trecut de 12 noaptea – nickname’ul tău?

    • ”Deci, e mulți” tovarăși asistați, în care crapă fierea, la mafia PRO-USL-PSD și pe care îi roade pizma să ”împrumute”. Dacă nici asta nu mai sunt capabili să facă, nu e de mirare de ce merge mafia spre încă o ”victorie”.

  2. Ideea este buna, o subvenție de 5000€ ar face mult mai atractiva achiziția Electricelor sau a hibridelor.
    Cine scrie aceste articole? “S-au” și “sau”

  3. S-au începeți sa scrieți corect în română s-au găsim alte surse de știri 🙂