G4Media.ro

Bucătarul Adi Hădean și echipa sa gătesc pentru cadrele medicale din spitalele…

Bucătarul Adi Hădean și echipa sa gătesc pentru cadrele medicale din spitalele Matei Balș, Colentina și Universitar, în cadrul proiectului de voluntariat ”Solidar social”

Celebrul bucătar Adi Hădean și echipa sa de voluntari gătesc și livrează zilnic cel puțin 1200 de porții de mâncare pentru cadrele medicale din spitalele Matei Balș, Colentina și Universitar, în cadrul proiectului de voluntariat ”Solidar social”.

”Proiectul “Solidar social” este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice. Asistenți sociali, bucătari care fac voluntariat, livratorii noștri dedicați. Suntem o cantină umanitară”, informează echipa pe site-ul proiectului de voluntariat.

Echipa de voluntari coordonată de Adi Hădean își propune să ofere timp de cel puțin 5 zile pe săptămână minimum 1200 de porții de mâncare caldă pentru cadrele medicale implicate în îngrijirea și salvarea vieților pacienților infectați cu coronavirus. Hădean și echipa cer ajutorul comunității în continuarea proiectului pe care vor să îl desfășoare pe toată perioada crizei de coronavirus, dar și după încheierea ei:

”Obiectivul nostru este să putem oferi cele 1200 de porții de mâncare caldă cel puțin 5 zile pe săptămână atâta timp cât va dura această criză. Să folosim experiența noastră comună pentru a dezvolta acest proiect umanitar la nivelul întregii țări, oferind alinare prin mâncare oamenilor prinși în cele mai fierbinți ale acestei lupte. Să continuăm activitatea de cantină umanitară și după încheierea crizei #covid19 […]”, a mai transmis echipa activsocial.ro.

Cum poti ajuta?

1. Vino să faci voluntariat
Dacă ești bucătar calificat și restaurantul la care lucrai e închis în această periodă,vino să gătești alături de noi.
Dacă ai permis de conducere categoria B și vrei să ne ajuți să livrăm mâncare, vino alături de noi.
Scrie-ne la ajut@activsocial.ro și-ți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie.

2. Donează alimente:
Dacă ești producător de alimente sau distribuitor, poți contribui donând orice îți prisosește. Nu facem mofturi, transformăm în mâncare gustoasă orice ingrediente avem la dispoziție.

3. Donează materiale:
Avem multe nevoi. De la caserole de unică folosință până la dezinfectanți și echipamente de protecție personală. Ajută unde poți!

4. Donează bani:
Orice ajutor este binevenit. Și îti multumim în avans pentru efortul tău de a ne fi alături.

Asociația Adi Hădean
Cont: RO35BTRLRONCRT0283039401
Banca Transilvania

Pentru orice detalii, scrie la ajut@activsocial.ro Răspundem în cel mai scurt timp posibil. Fii #solidarsocial!

sursa foto: Facebook/ Adi Hădean

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Eu credeam ca Matei Bals e singurul spital din tara ca numai acolo ploua cu sute de mii de euro donatii.

  2. Pentru transferuri internationale, unele banci solicita si adresa de contact a asociatiei. Va rog sa o adaugati in sectia 4 Doneaza bani pentru a putea sprijini acest demers. Multumesc

  3. Felicitari pt demers. Tocmai am donat si eu si cred ca astfel de initiative ar trebui sa se multiplice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.