G4Media.ro

Broșură antivaccin răspândită în București. Materialul, plin de minciuni, folosește fraudulos siglele…

Broșură antivaccin răspândită în București. Materialul, plin de minciuni, folosește fraudulos siglele Ministerului Sănătății, UNICEF și Organizației Mondiale a Sănătății

Mai mulți utilizatori de Facebook și cititori G4Media.ro au semnalat faptul că în cutiile poștale ale unor bucureșteni au fost lăsate broșuri anti-vaccin. Broșurile au siglele unor instituții precum Ministerul Sănătății, UNICEF și Organizația Mondială a Sănătății.

În broșură apar informații dovedite false de-a lungul timpului, dar utilizate intens de propaganda anti-vaccinuri din România și din străinătate, precum aceea că vaccinul ROR conține celule de fetuși avortați sau faptul că în vaccinuri sunt folosite pesticide.

Deputatul Gabriela Podașcă (Pro România) a reacționat printr-un comunicat de presă, spunând că ”minciuna și dezinformarea pe tema vaccinurilor au atins un nivel periculos. Folosirea numelor unor organizații și instituții publice pentru a legitima acest ”fake-news” este atât ilegală, cât și imorală, putând crea confuzii grave în rândul oamenilor cu privire la necesitatea vaccinării”. Ea cere Ministerului Sănătății să se disocieze public de această campanie.

Foto: Ioana Mănoiu (Facebook)

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Aloooo SRI ul, ati identificat bah derbedeii care au fost violenti la miting ca apoi sa fie amendati si trimisi de urgenta la zdup?

 2. Sediul la care s-au printat hartiile este proprietatea PSD. Ordinul a venit de la Moscova via deputatii PSD-ALDE cu grade in SVR/FSB/ GRU : Nicolicea, Catalin Radulescu.
  Senatorul Serban Nicolae are grad de colonel in GRU este coordonatorul bestiilor care reprezinta Rusia in Romania.
  SRI SE AUDE!
  Acestia ar trebui ex.ecutati urgent! Ei sunt tradatorii care vor sa ne scoata din UE si NATO.

 3. O sa se sesizeze oare Ministerul Sanatatii si o sa faca plangere penala impotriva autorilor (deocamdata) necunoscuti ?

  • TOATE MINISTERELE SUNT INFILTRATE DE SVR/FSB/GRU. ACESTE BESTII TREBUIE EXECUTATI CU PUSCARIE PE VIATA! RUSIA NU VA FI STAPANA DIN NOU PESTE ROMANIA!

 4. Prostia salveaza Romania. Sau cel putin salveaza afacerile Moscovei in Romania.

 5. ciudat e ca orice prostie de asta ,dacă desfășori ițele , duce la tătuca putin , da na pun si ei samanta in teren fertil la prostovani ca prin tarile cu apa calda nu prea le-a mers

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.