G4Media.ro

Spania va fi scoasă din lista galbenă: Persoanele care sosesc în România…

sursa foto: Pexels

Spania va fi scoasă din lista galbenă: Persoanele care sosesc în România nu vor mai sta în carantină/ Zborurile nu vor fi anulate

Spania va fi scoasă din lista țărilor care necesită carantinare la întoarcerea în România, a decis, luni seară, Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Zborurile nu vor fi anulate.

Comunicatul CNSU

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea numărul 39 prin care s-a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista țărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România.

De asemenea, a fost luată decizia ca instituirea carantinei pentru persoanele care sosesc în România din zonele de risc epidemiologic ridicat să se adopte prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pe baza situației emisă de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și a propunerilor formulate de Institutul Național de Sănătate Publică.

La emiterea acestor decizii vor fi luate în considerare toate implicațiile asupra sănătății publice și vor fi analizate aspectele socio-economice generate de instituirea măsurii de carantinare.

În cazul în care situația o impune, decizia privind instituirea carantinei pentru cetățenii care se întorc în România poate fi luată pentru anumite zone sau regiuni administrative din statele cu risc epidemiologic ridicat.

Atașat prezentei informări aveți Hotărârea CNSU numărul 39 din 10 august 2020.

sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. S-au zbarlit puțin spaniolii la noi si imediat ne-am conformat.
  Stau si ma intreb cat mai „vinde” acest produs „covid. Este deja expirat ptr mulți.

 2. Desi vestea este imbucuratoare, ea reprezinta inca o dovada a INCOMPETENTEI Guvernului Orban care ne-a tinut din balbaieli in balbaieli cu ordonantele militare, legile amenzilor si carantinarii fortate, starea de alerta, etc…Guvernul ORBAN = REA VOINTA SI INCOMPETENTA CRASA!!!

 3. Când e pandemie, când e bășcălie.

 4. Asa ceva e incredibil.Toti trebuie să plece în această noapte .Comitetul si guvernul.E cruntă bătaie de joc.Nepotul meu a fost sa-si vada mama si fratele in Spania si avea bilet de avion pentru miercuri din Valencia.A fost nevoit să plece urgent la Paris astăzi pentru ca marti să plece in Romania.Cheltuiala dubla si cruntă bătaie de joc.

 5. am ras bine

 6. Daca stai in Luxemburg nu ai nici o sansa caci nu are cine sa se incordeze la marionetele de la Bucuresti.

 7. suparare. de ce ? nu era cazul sa ne dam in spectacol 🙂

 8. Si cine tranziteaza aeroportul din madrid si pleaca in romania mai face carantina ? Adica eu vin din Uruguay trec prin Madrid ca sa ajung in Romania , si atunci mai fac carantina ca nu mai intaleg nimic 😒

 9. Numai im Romania se intampla asa cv …ba e alba, ba e neagra …maine cine stie ce idei le mai vin 😫😫