G4Media.ro

BREAKING Scenariile modificate pe baza cărora elevii merg la școală fizic: În…

BREAKING Scenariile modificate pe baza cărora elevii merg la școală fizic: În scenariul 3 elevii din anii terminali merg la școală doar câte o jumătate de clasă fizic, ceilalți vor face ore online

În scenariul 3, în care până acum mergeau la școală doar elevii de ciclu primar și copiii de grădiniță, merg de acum înainte și elevii din anii terminali, dar doar câte o jumătate de clasă fizic, ceilalți vor face ore online, potrivit ordinului comun al miniștrilor Sănătății și Educației consultat de Edupedu.ro. Documentul va fi publicat în Monitorul Oficial.

Redăm principalele modificări aduse de noul ordin comun, ordinului comun nr 3.235/93, cel emis în februarie pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. cu autobuzul, da?

  2. Cat mai își bat joc de copii sa.i țină în online pe cei din zonele mari urbane. De ce are voie un copil mic la educație ,iar ceilalți nu ? Rușine,rușine și multă nemernicie de la acești politicieni

  3. parca hibrid era nasol, ce s-a intamplat? Si-asa e o prostie la cate cazuri sunt in Bucuresti sa aduci 7 ore pe zi elevii la scoala sa asiste la ore care nu ii ajuta pentru examen deloc. Doar sa aglomereze stb/metrou. Ma mir ca n-a interzis si masca. Nu stiu cine il lasa de capul lui pe mamelucul asta, el o sa plece la AUR dupa ce o sa ingroape PNL-ul, doar e traseist categoria pro.

  4. Nu inteleg, s-au scot scutirile de stat online?
    Asta ar fi groasă de tot, ar însemna să aducă în licee toti profesorii, si pe cei vaccinati, si pe cei nevaccinati plus mult mai multi elevi decât până acum, că erau 5 ciumpalaci prin Bucuresti. Cimpeanu cel nebun zicea că HIBRID ul este o catastrofă. Acum e bun?

  5. E de 1000 de ori mai bine doar in online,decat hibrid.In hibrid trebuie reluata ora,ca nu intelegi nimic cand esti acasa.Stiu din experienta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.