G4Media.ro

BREAKING Orban: Voi propune sistarea evenimentelor private, cum sunt nunțile, fie revenirea…

sursa foto: Pexeles.com

BREAKING Orban: Voi propune sistarea evenimentelor private, cum sunt nunțile, fie revenirea la maximum 20 de persoane. Acestea reprezintă surse de îmbolnăvire

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că va propune fie sistarea evenimentelor private, cum sunt nunțile, fie limitarea acestora la maximum 20 de persoane, pentru că reprezintă surse de îmbolnăvire cu coronavirus, iar organizatorii și participanții nu respectă regulile.

„Voi propune sistarea evenimentelor private. E clar că reprezintă una dintre sursele de îmbolnăvire. Sau revenirea la maximum 20 de persoane. Azi legea este cu maximum 50 de persoane, dar sunt foarte mulți de organizatori de evenimente care nu respectă legea”, a afirmat premierul.

Ludovic Orban îi sfătuiește pe oameni „să nu se mai ducă la nunți”.

Premierul a explicat că, pe baza analizei specialiștilor, evenimentele private, nunțile, petrecerile reprezintă o sursă de îmbolnăvire, pentru că nu se respectă numărul de participanți și nici regulile de protecție sanitară.

„Trebuie respectate regulile pe care le prezentăm de la începutul pandemiei. Din păcate, încă există mulți oameni care nu respectă aceste reguli, iar virusul nu iartă pe nimeni”, a subliniat Orban.

Foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Nu rezolvați nimic câtă vreme nici macar instituțiile nu respecta legea și ordinea.

  2. Daca nu pot fi 20 de copii intr-o sala de claca atunci de ce sa existe paranghelii de 20 de petrecareti? E ceva vital pentru societate paranghelia? Fie si de 20 de oameni.

  3. Ma intreb de ce a devenit Orban atat de strict in privinta combaterii bolii. O fi din cauza lui Dragulin si a retragerii sale de onoare? Sau pentru ca i s-a interzis priveghiul cu paharul de trascau la purtator?
    Pai daca se uita in gura lui Cretinu-Cercel, exact asa sa patimeasca.

  4. Orban a ajuns sa se uite in gura lui Pretinu-Cercel ca sa realizeze ca nu are voie cu paharul de trascau sorbind la priveghiul lui Dragulin.