G4Media.ro

UPDATE Atac armat în Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt…

Sursa foto: Pixabay

UPDATE Atac armat în Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt în spital/ Atacatorul a murit/ Nu este exclusă o ipoteză teroristă

Mulțimile de oameni au fugit dintr-un centru comercial din Sydney după ce ralatările privind mai multe înjunghieri și un posibil schimb de focuri au declanșat o intervenție majoră a poliției, transmite BBC.

UPDATE 11:30 Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil, au anunţat poliţia şi serviciile de urgenţă, relatează Reuters şi AFP, citate de Agerpres. Poliţia a precizat că atacatorul a acţionat singur şi că până în prezent nu i-a stabilit identitatea. De asemenea, poliţia a precizat că nimic la locul atacului nu indică motivaţia agresiunii cu cuţitul, dar precizează că nu exclude o pistă „teroristă”.

știrea inițială

Presa locală a relatat că s-au auzit focuri de armă în interiorul centrului comercial Westfield de la intersecția Bondi.

Poliția a declarat că o operațiune este în curs de desfășurare, dar nu a oferit detalii suplimentare. Sute de oameni sunt evacuați.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...