G4Media.ro

BREAKING Modificări radicale în decizia Comitetului București pentru Situații de Urgență, care…

Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

BREAKING Modificări radicale în decizia Comitetului București pentru Situații de Urgență, care emite o a doua hotărâre ce o contrazice pe prima: Creșele și after school-urile pot funcționa, universitățile decid singure cum organizează cursurile

Modificări de ultimă oră în decizia Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, care emite o a doua hotărâre, în cursul aceleiași seri. Creșele și after school-urile pot funcționa, universitățile decid singure cum organizează cursurile, doar grădinițele și școlile se închid de marți – prevede ultima decizie a Comitetului București, a declarat pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Capitalei. În prima decizie, și creșele și universitățile își închideau activitățile de mâine, pentru 14 zile.

Această a doua decizie, remisă Edupedu.ro de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, prevede că elevii și copiii din școli și grădinițe rămân acasă de marți, moment din care vor face cursurile online pentru 14 zile. De precizat că after school-urile și creșele nu sunt în administrarea Ministerului Educației, ci a autorităților locale.

Contactată de Edupedu.ro, purtătoarea de cuvânt a Prefecturii București, Mariana Stancu-Țipișcă, a declarat că această a doua decizie a Comitetului stabilește că “activitatea în creșe și after school-uri este permisă în continuare, conform ordinului comun al Ministrului Sănătății, Ministrului Educației și Ministrului Muncii. Iar pentru universități, decizia aparține Senatului universității“.

A doua decizie contrazice prima hotărâre a Comitetului, care statua că de mâine se suspendă activitățile din creșe și din universitar.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Acum se vede ce coerenta au guvernantii nostri. Se traduce cu „daca sunt decizii nepopulare, sa le punem la niste directorasi de crese sau ceva primarii de sector”. Vin alegerile, daca mor oameni, sa dea vina pe ailalti, nu pe noi…

  • Mai mare coerență cum avea mafia PRO-USL-PSD mai greu să ”aibă” cineva. Potrivit mentalității de slugă comunistă, ”daca sunt decizii” sa le ia cineva de sus, ”noi” nu răspundem. ”Noi” urlăm că ne ”îmbotnițează”, că virusul nu există, că e o conspirație, după care că ”mor oameni” și toate tâmpeniile pe care le vântură trolii covidioți care acum sunt preocupați de ”alegeri”, că se țin și pierd puterea securiștii interlopi.

  • Ma tem ca tu esti un trollidiot, @Bad. Unul de ala care e cu „conducerea”, argumentele fiind scoase din wc.

  • După ce a aflat într-un final că e postac, deși nu era convins, ci doar bănuia, analfabetul hoț, ”de ala” care fură numele bad@ și trollează pentru ”conducerea” mafiei PRO-USL-PSD, își strigă în gura mare identitatea de ”trollidiot” pe care și-a descoperit-o.

 2. Romanu-i frate cu dracul…mimeaza ca respecta masurile.

 3. Daca era proasta de Veorica la carma, macar ma asteptam sa ajungem in balba asta. Dar parca la sleata asta de acum ma asteptam sa fie un pic un pic mai bine.

  Pana sa o salvam de hotie, trebuie sa o salvam de gunoaie si prosti; pe ea pe Romania.

 4. Pe dimineața mai avem una, astea sunt ca Firea când a închis tot ca vine furtuna

 5. Ce tara de diletanti!
  Baaaaaaaaaaa, voi credeti ca pe pandemie o doare-n cur de „autonomia universitara”?!
  Baaaaaaaaaa, a vazut toata tara ce analfabeti si sclifositi ocupa functii de decizie!
  Baaaaaaaaaaa, terminati cu spalatii pe creier infipti in functii unde n-au nicio treaba!

  Auzi tu, „organe colegiale”! Ce kkturi inutile ati inventat, ba jegurilor, doar ca sa va inflitrati pe bani publici toate nemurile, prietenasii si matracucile?

  Pandemia asta are si o latura foarte buna si utila … poate ca asta e partea buna: ne da ocazia sa va vedem in plinatatea imposturii si imbecilitatii voastrre, baaaaaaaaaaaaaa! Si cu siguranta o sa ia Covidul pe multi dintre voi si sa va dea ce meritati din plin : loc de veci cu verdeata, ca asta meritati, baaaaaaaaaaaaa, jegurilor!
  Sa mai zica cineva ca nu exista dreptate pe lumea asta! Exista,baaaaaaaaaaa, cineva mai tare decat voi toti la un loc – cu natura nu puteti sa va puneti ca va intoarce ca pe paie uscate!
  Pe noi v-ati exersat incompetenta si tupeul, dar naturii n-aveti ce sa-i faceti, ca v-a dovedit ca se kk-n capul vostru cand are ea chef …

  PS
  Deci, ce faceti cu Covid-ul, cretinilor?

 6. Vreti sa scapati de impostorii astia care ne conduc?
  Semnati online Pana marti ora 10.30 pentru Valeriu Nicolae (independent). Mihai Sira, Adi Despot, Oana Pellea au semnat deja.
  https://semnaturi-alegeri.ro/valeriu-nicolae/
  #nutotei