G4Media.ro

BREAKING Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

BREAKING Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție / Cum a scăpat Ciucă după redirecționarea dosarului prin metoda ”coperta”

Premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat luni de ziariști care este poziția sa și a PNL față de acuzațiile oficiale de plagiat la adresa sa și a ministrului de Interne Lucian Bode.

”În acest moment au existat discuții prin care s-a explicat în fața liderilor PNL care e poziția noastră. Există justiție în România, de la acuzare la verdict final e timp, motiv pentru care lăsăm să se desfășoare procesul”, a spus Ciucă.

Reporterul Cristian Andrei a insistat, întrebându-l pe șeful PNL cum se raportează la declarația din 2021 a președintelui Klaus Iohannis, care spunea că ”orice politician suspect de plagiat trebuie să facă un pas în spate”.

”Este o declarație care contează pentru fiecare dintre noi. Dar e un proces care trebuie să se finalizeze printr-o decizie finală a instanței”, a spus Ciucă, refuzând ulterior să revină asupra chestiunii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

 1. Si sa mai vedem dupa luna mai cand se intoarce „roata” si nu mai e Ciuca P M

 2. E o tragicomedie ce se intampla cu educatia, Iohannis, Ciuca, Bode, Campeanu, Deca etc. Murim incet si sigur ca natiune.

 3. Corect,să facă și să prezinte PNL-ul o analiză pertinentă a ” operei” tovarășului lor Bode.

 4. Citatul complet din Ciuca ar fi „Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție, pana la prescriere sau achitare, pentru ca PSD si PNL controleaza si justitia!”.

 5. Ce parere poate sa aiba un plagiator fata de alt plagiator?

  • Culmea plagiatului la Ciucă & Bode: Au copiat unul de la celalalt, iar notele de subsol le-au luat,, Pas cu pas” de la Iohannis. Astfel, avem formula,, 3 în 3″.
   Slava Ukraina

 6. Nici nu se pune problema demisiei. Vor merge inainte. Ciuca va candida la prezidentiale, cel mai probabil, ca PNL nu are altceva.

  Sa il vezi cum o sa repete ca un papagal „sa lasam justitia sa isi faca treaba” cand o sa fie intrebat de doctoratul lui plagiat. Care justitie se grabeste extrem de mult sa isi faca treaba, Doua procese au fost castigate definitiv de Ciuca, in ultimul dintre ele Ministerul Educatiei nu s-a prezentat practic la proces. Mai exista un al treilea proces, unde judecatorii au decis sa inceapa pe 31 octombrie 2023! Unde ne grabim??

  Cam atat cu justitia in tara asta, aia care se ocupa de plagiatele lui CIuca si Bode.

 7. Tupeist obezul.

 8. Metoda Coperta 👍
  Surse Neoficiale 👍
  „de la acuzare la verdict final e timp” 😉

  😂😂😂😂😂

 9. Pensionar special nesimțit! Trebuie sa spună un judecător dacă ai copiat sau nu???? Judecătorii au ajuns sa dea verdicte despre plagiat??? Pe ce lume trăim?!

 10. Ciuca si bode nu sunt plagiatori. Sunt analfabeti la propriu. Nu sunt in stare sa citeasca fara sa gafaie sau sa transpire. „Valorile” astea conduc Romania. Pe langa alti analfabeti si impostori asemeni lor

 11. Îmi imaginez un dialog (imposibil) cu Ciucă sau Bode: Ai plagiat.