G4Media.ro

BREAKING Cetățenii care vin în România din regiunea italiană Emilia Romagna, din…

Sursa foto: Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

BREAKING Cetățenii care vin în România din regiunea italiană Emilia Romagna, din Coreea de Sud și Iran, obligația să se izoleze la domiciliu timp de 14 zile

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis luni ca regiunea Emilia-Romagna, din Italia, Coreea de Sud și Iran să fie introduse în lista zonelor pentru care se instituie măsura auto-izolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile, față de cetățenii care revin în România din aceste regiuni, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, cetățenii care sosesc din alte provincii sau orașe din China continentală, alte localități din regiunea Lombardia și regiunea Veneto sau din regiunea Emilia-Romagna din Italia, precum și din alte zone și localități din Coreea de Sud și din Iran decât cele menționate expres pentru instituirea măsurii de carantină instituționalizată, intră în auto-izolare la domiciliu, timp de 14 zile, imediat după revenirea în România.

Principalele orașe din regiunea Emilia Romagna sunt Bologna, Parma, Modena, Reggio Emilia, Ravenna, Rimini, Ferrara, Forli, Piacenza, Cesena, Imola, Carpi și Faenza.

Pe de altă parte, cetățenii care vin în România și intră în carantină instituționalizată (în centrele speciale) timp de 14 zile, imediat după revenirea în țară sunt cei care au călătorit în următoarele zone: China continentală (Provincia Hubei, inclusiv orașul Wuhan, orașele Wenzhou, Hangzhou, Ningbo,Taizhou din Provincia Zhejiang), regiunea Lombardia (orașele Codogno, Castiglione d’Adda, Casarpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano) și regiunea Veneto (localitatea Vo Euganeo) din Italia, respectiv Coreea de Sud (regiunea Cheongdo, orașul Daegu), în România.

Zonele în funcție de care se instituie auto-izolarea la domiciliu sau carantina instituționalizată pot fi consultate aici.

Sursa foto: Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Cum sunt obligati, mai exact ? Cine ii verifica ? Care sunt consecintele nerespectarii acestei obligatii ? Pe cuvantul de onoare, simtul civic sau bunul simt al romanului stim cat ne putem baza…

 2. Granitele trebuiau inchise ieri. Inca mai este timp, inchideti granitele, iar cetatenii romani care se intorc sa fie trecuti in carantina. Virsul are o un R0 (rata de transmitere) intre 4 si 6, deci numarul infectiilor se dubleaza la fiecare 3 zile. Studiile sunt publicate in The Lancet. Trebuie doar sa citesti. Daca nu inchidem granitele devenim Italia in 2-3 saptamani.

  • Mai @mitrut tu glumești? Ati luat-o razna? Pai tara asta e pe cnp-ul tau si a lui@Samir? Nu mai alimentati panica existenta deja. Cum sa inchizi granitele pentru o gripa? Ati luat-o razna?

 3. În mod normal în această perioadă se trimitea armata la graniță și nu mai intra nimeni plus se anulau toate zborurile de intrare în țară. Dacă exista cu adevarat interes pentru sănătatea publică. Până la urmă se conturează adevăratul motiv pentru care acest virus a apărut. 6 chinezi veniți în țară si-au facut de cap prin cateva comune din țară până să le facă dosar penal. Și ghici ce, noroc că nu au reușit să împrăștie nimic că altfel nu se știe cât ar fi rezolvat dosarul ăla penal din imprastierea virusului.

 4. La asa idioti/retardati – asa masuri.
  O banala.gripa a devenit caz de panica mondiala.
  Acum.aa.vezi cum.sar toti la vaccinat – ca vitelw la abator.

 5. Bună dimineața!Vreti ca cei cu pensiile nesimțite să păzească granițele????Cred ca nu isi mai asuma niciunul riscuri pe care,unul din cei care nu va primi pensie de serviciu,nu vrea să și le asume!!!Ar trebui să vă gândiți acum și la cutremur,inundații sau alte calamități unde armata era scoasă la ordin!De aceea primește pensie de SERVICIU,pe care,voi în stradă,o numiti…NESIMTITA!!!!