G4Media.ro

Brazilianul Dani Alves, fost fundaș la FC Barcelona, pus oficial sub acuzare…

Sursa foto: Facebook / Dani Alves

Brazilianul Dani Alves, fost fundaș la FC Barcelona, pus oficial sub acuzare pentru agresiune sexuală în Spania

Dani Alves, fostul fundaş al echipei FC Barcelona şi al naţionalei Braziliei, a fost pus oficial sub acuzare, miercuri, pentru agresiune sexuală asupra unei femei într-un club de noapte din Barcelona, în decembrie, iar avocatul său a declarat că jucătorul nu va încetini procesul făcând apel la actul de acuzare, transmite Reuters, citată de News.ro.

Judecătoarea a declarat că a găsit dovezi ale unei fapte comise de jucătorul în vârstă de 40 de ani, care afirmă că a întreţinut relaţii sexuale consimţite cu acuzatoarea sa.

Alves a fost arestat la 20 ianuarie şi a fost încarcerat într-o închisoare din afara Barcelonei fără cauţiune. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la închisoare între patru şi 15 ani.

„Dani Alves este supărat în legătură cu prezentarea faptelor… nu este de acord cu aceasta”, a declarat reporterilor avocatul lui Alves, Cristobal Martell, la câteva minute după ce clientul său a apărut în faţa tribunalului din Barcelona.

„De asemenea, el a spus că nu va face apel din dorinţa sa de a accelera procesul judiciar”, a adăugat Martell.

Acuzarea trebuie să prezinte acum acuzaţiile oficiale în faţa instanţei, în timp ce apărarea îşi va prezenta argumentele în scris. După aceea, va fi stabilită o dată pentru începerea procesului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...