G4Media.ro

Brad de Crăciun împodobit în cel mai înalt vârf din Bucegi. Valea…

Sursa Foto: Sergiu Olteanu/ Facebook

Brad de Crăciun împodobit în cel mai înalt vârf din Bucegi. Valea Prahovei văzută de la 2.507 m altitudine

Imagini de vis au fost surprinse de meteorologii care în aceste zile se află la staţia meteo din Bucegi, de pe Vârful Omu care petrec sărbătoarea Crăciunului la peste 2500 metri altitudine, transmite Adevărul.ro

Dacă la baza muntelui vremea a fost blândă, cu temperaturi pozitive, sus, în cel mai înalt punct din Bucegi, a suflat vântul cu puterne, înrgistrându-se, la rafală, mult peste 100 de km/h., iar temperaturile resimţite au fost de -20 de grade Celsius.

Chiar şi în acest condiţii extreme de vreme, la staţia meteo de la Vârful Omu a fost împodobit şi bradul pentru a marca sărbătoarea naşterii Domnului. Este probabil cel mai înalt loc din România unde se află un brad decorat de Crăciun.

Salvatorii montani avertizează turiştii care vor să urce pe traseele din Bucegi că în această perioadă este semnalat risc mare de avalanşă. A nins abundent, iar zăpada viscolită a format troiene înalte chiar şi de peste un metru.

Sursa Foto: Sergiu Olteanu/ Facebook

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Frumos, au facut poza dar speram ca acum vor si strange.

  2. Craciun fericit! Traiti o viata ca un vis frumos acolo sus. Multumim pentru ceea ce faceti! Am mai vazut cateva poze, frumoase poze, cand vezi cerul de acolo parca esti astronaut si calatoresti prin Calea Lactee.