G4Media.ro

VIDEO #Bottlecapchallenge I Jandarmeria a răspuns în stil medieval provocării de a…

VIDEO #Bottlecapchallenge I Jandarmeria a răspuns în stil medieval provocării de a deschide o sticlă de apă

Jandarmeria Română a intrat în jocul devenit viral la nivel internațional pe rețelele de socializare, ”bottlecapchalenge, acceptând provocarea lansată de pompieri și a deschis o sticlă de apă în stil de turnir medieval.

”Am ales să răspundem și noi provocării camarazilor pompieri, în stilul nostru caracteristic. Pe vremuri, provocările cavalerilor se nășteau din dragoste sau din orgoliu. Astăzi, un cavaler al Jandarmeriei Bucureşti, răspunde camaraderește provocării lansate de IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania. Atunci când un cavaler scoate sabia, nu poate ieși decât ceva antrenant, provocator, demn de un răspuns la o provocare lansată de cei mai curajoși camarazi ai noștri, pompierii salvatori.  O sticlă cu apă, în miezul verii, hidratează corpul, vitalizează mintea și stinge conflictele, la fel cum cei ce ne-au provocat sting amenințarea focurilor. Modul inedit în care Cătălin a ales să deschidă sticla, reprezintă deschiderea nostră la dialog, sub deja celebra noastră deviză, „Lex et ordo”, a scris Jandarmeria pe Facebook.

Provocarea le-a fost lansată jandarmilor pe 8 iulie de către pompierii de la Inspectoratul general pentru Situații de Urgență, care au deschis sticla de apă cu… drujba.

”Versiunea pompierilor de #Bottlecapchallenge. Apa hidratează, răcorește și… nu iese la fiolă! În plus, fiecare incendiu se „teme” de apă! Am acceptat provocarea venită de la Politia Romana #Faraalcoollavolan! Dăm provocarea mai departe către Jandarmeria Română și Flick Domnul Rimă”, au scris cei de la ISU pe Facebook.

Poliția Română, prima instituție care a intrat în jocul devenit viral la nivel internațional pe rețelele de socializare, a transmis mesajul că provocarea verii este ”fără alcool la volan” înainte de a transmite ”challenge-ul” mai departe pompierilor.

#Bottlecapchallenge este un nou trend viral pe rețelele de socializare și constă în deschiderea unei sticle pline cu apă cu piciorul, fără a mișca sau atinge sticla. Cel care ar fi lansat inițial provocarea este Farabi Davletchin, campion la stilul de luptă Taekwondo, care a postat primul video pe Facebook pe 25 iunie și a invitat mai multe vedete să îi accepte provocarea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Sunt aceiasi cu brutele care au gazat in masa si au macelarit demonstrantii din august 2018? Cei care au indeplinit orbeste ordineel CRIMINALE ale Ciumei Rosii? Jandarmeria = O institutie composa in princial din mancurti cu sefi slugi politice. O RUSINE că aceste creaturi nedemne poarta numele de „jandarm”

  • Măcelărit? Babaiatule, căuta-te ba la scufie… au dat trei bastoane pe spinare și e măcel? Du-te ba in Franța și pune o jiletca Galbena pe cârca sa vezi acolo omor ce-ți iei de la macron&co.

  • Jandarmeria e armata privată a PSD, sunt 800 de plângeri penale din 10 august 2018.

  • Ca mai în toate instituțiile de stat:
   – la vârf sunt, în general, jigodii;
   – la mijloc sunt amestecați: niște rude, unii pe corecte, unii la nimereală, dar asta nu înseamnă că sunt jigodii, rău intenționați sau proști. Unii sunt, dar nu toți;
   – jos, numai dobitoci.

   Ăia din 10 August au fost top tier cu lower tier, o jigodie din vârf cu armata de dobitoci, iar ăștia pe care-i vedem pe Instagram sau FB sunt unii din middle tier, ăia care nu iau decizii mai dar care, de fapt, țin instituția mergând.
   Dacă scăpăm de jigodiile de la vârf, toate instituțiile astea au o șansă prin faptul că ăia din middle tier vor fi, brusc, in charge.
   Cum peștele de la cap se-mpute, tot de la cap se dez-pute.

 2. Uau, impresionant.

 3. Bun serviciu. Stai la ingrasat 99% din timpul de serviciu si te distrezi cat mai divers, pe in salariu mult peste medie. Dupa care, iesi „obosit” la pensie, pe la 48-50 de anisori. Ce poti sa mai faci de acum incolo? N-ai ce sa mai faci, esti ca si terminat de atata munca. De aceea, zic, este ca li se cuvine o pensie speciala in cuantum de fo 123% din cel mai baban salariu, la alegere, cu sporurile cele mai mari si mai diverse?
  Normal ca li se cuvine. Ia luati-le-o, sa vedem, puteti?

 4. Calul a deschis sticla, jandarmul doar a stat țeapăn în șa!

 5. Coiful este unul după model prusac iar uniforma din epoca regelui Carol…. Cică medieval…

 6. Văd că turma de clănţăi ce au rămas fară Dragnea-n rezervor, se agită, ca maimuţa-n cuşcă, pentru idealuri utopice.
  Popreaghini care nu sunt în stare să desfacă un borcan de murături, îşi încordează fleşcăiturile către nişte oameni care chiar POT, şi o fac spectaculos (să nu credeţi că le-a ieşit din prima, s-au antranat de le-u sărit capacele, dar le-a ieşit brici).
  Asta e diferenţa dintre voi şi ei, ei au voinţă, caracter şi dârzenie, carele la voi lipseşte cu desăvârşire. Mai bagă o halbă!

 7. jandarmeria a ajuns o rusine nationala, sclavii lui dragnea

 8. Filistin esti in imbecil ca si aia pentru care pui gura ca sa se defeceze in ea! Prost esti ca si aia care te platesc sa postezi pe aici! Jandarmeria o adunatura de analfabeti si paduchi!

 9. Sticla, inainte de a i se fi dat la cap, a fost si gazata?

 10. PR pentru prosti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.