G4Media.ro

Botoșani: Un primar PSD care a pierdut alegerile și-a făcut rudele și…

Botoșani: Un primar PSD care a pierdut alegerile și-a făcut rudele și prietenii cetățeni de onoare și i-a scutit de impozit pe ultima sută de metri a mandatului

La cinci zile după ce a pierdut alegerile locale din 27 septembrie, primarul PSD din comuna botoșăneană Dimăcheni, Ştefan Cojocariu, a convocat o şedinţă de Consiliu Local (CL) extraordinară în care a acordat 35 de titluri de cetăţeni de onoare unor apropiaţi de-ai săi, pe care ulterior i-a scutit de la plata taxelor şi impozitelor locale, transmite Monitorul de Botoșani.

Primarul a luat această decizie în ciuda faptului că secretarul Consiliului Local, Mihaela Chiriac, l-a avertizat că nu are cadrul legal pentru a face atâţia cetăţeni de onoare, deoarece nu există un regulament propriu al CL Dimăcheni în care să fie menţionate condiţiile de acordare şi de retragere a acestor titluri.

Avertismentul apare notat în procesul verbal al ședinței de consiliu local în care a fost adoptată hotărârea inițiată chiar de primar.

Dimăcheni este comuna cea mai săracă din judeţ, dar şi cea în care funcţionarii publici din primărie au cele mai mari venituri.

Foto: Primăria Dimăcheni / Facebook

Citește tot articolul pe Monitorul de Botoșani

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Cum zicea si Iohannis: „sunt un politruc”

  • Nah, ești cam departe…
   Are și Iohannu’ greșeli, dar de data asta, exemplul tău nu-i chiar „pe felie”, sau nu acoperă toată aria; „eroul nostru” – bravul Primar – se aseamănă cum nu se poate mai bine, cu ..nomenclaturiștii comuniști.

   (Deci, PCR – deși, scriptic scos în afara Legii – trăiește: în ex-FSN, în ex-PDSR, în ex-USL, în PSD și-n ..mai vedem, urmează – că, vorba aia: tot românu’i .. „patriot”!..)

  • Să vină Barna să facă ordine!

  • Sa vina Elena Ciubuca de la Plus Cluj sa ii roage frumos sa renunte la privilegii. Sigur va avea influenta dupa ce va ajunge deputat si o isi va intra in drepturi.

 2. Linistiti oamenii pe aici . De treaba . Nu mau agresat ca in bucuresti

  Aveam o parere gresita.

 3. PSD = partid de profitori si nimic altceva

 4. As putea sa traiesc intrun oras ca asta.

 5. borfasii psd nu numai ca se considera speciali .. se declara cutiti de obligatii si deasupra legilor ..

 6. De 30 de ani……..

 7. si cand te gandesti ca abuzul in serviciu a fost descriminat, si ca nefiind vorba de avantaje personale nu mai e infractiune ..

  ca sa citez de mai sus
  De 30 de ani …

 8. România condusă prin excepții de la cel mai înalt nivel până la cel ai mic! Așa nu avem cum să mergem înainte.

 9. Stimași alegători din Dimăcheni , primarul ales de Dvs acu 4 ani s-a gândit la el și la rudele lui care vor plătii de acum impozite mai mici; Nu s-a gândit la comunitatea care l-a ales

 10. Din nou se vadeste ticalosii si coruptia care sunt emblema PSD. PSD ar trebui scos in afara legii, la fel cum au fost scosi in afara legii comunistii intre cele doua razboaie.

 11. daca ie legal, cum legile sunt facute de reprezentantii poporului, cum cel care faptuieste este reprezentantul celor care l-au ales, inseamna totul este in acord cu votantii.

  inca o pensie speciala la toti reprezentantii! merita! pentru popor se zbat!

  vine…..

 12. Asa oameni, așa țară, ne vaitam ca nu merg lucrurile bine ,ce pretenție aveți cu oligofrenii ăștia

 13. si ce, primarul face si desface? noul primar anuleaza cretinatatea asta si gata.

 14. Naja, große Klasse!!! Das schaffen wir in Deutschland nie und nimmer.