G4Media.ro

Boris Johnson a fost externat. El va continua tratamentul acasă. În schimb,…

Boris Johnson a fost externat. El va continua tratamentul acasă. În schimb, Parlamentul britanic îşi va relua activitatea după vacanţa de Paşte, cu „soluţii tehnologice” care permit funcţionarea de la distanţă

Premierul britanic Boris Johnson a fost externat duminică din spitalul din Londra unde a fost tratat timp de o săptămână, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat Downing Street, conform agenţiilor internaţionale de presă.
„Premierul a ieşit din spital pentru a continua convalescenţa la Chequers”” reşedinţa sa din nord-vestul Londrei, a precizat biroul său într-un comunicat. Premierul el nu-şi va relua imediat munca, la recomandările echipei medicale care s-a ocupat de sănătatea sa, se adaugă în comunicat.

În schimb, reprezentantul guvernului în Camera Comunelor, Jacob Rees-Mogg, a precizat că Parlamentul Britanic își va relua activitatea in 21 aprilie, imediat după vacanţa de Paşte, cu „soluţii tehnologice” care îi vor permite să funcţioneze de la distanţă, transmite informează EFE, potrivit Agerpres.

Anunţul se produce după ce noul lider al Partidului Laburist (de opoziţie), Keir Starmer, a cerut reînceperea urgentă a sesiunilor parlamentare pentru ca legiuitorii să poată analiza felul în care guvernul de la Londra a gestionat pandemia de coronavirus.

Regatul Unit se confruntă cu un număr în creştere de decese zilnice din cauza COVID-19, cu 9.875 de decese raportate, conform ultimului bilanţ dat publicităţii sâmbătă.

Sursa Foto: pixels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Acasa dupa o saptamana???
    In aproape toate tarile cazurile usoare sau fara simptome se „trateaza” acasa.
    Daca eu donez maine 1 milion de teste PCR trebuie sa imi asum „arestarea” a vreo 30k-50k asimptomatici pentru 14 zile si imbogatirea proprietarilor de hoteluri si spatii de carantina.
    Daca se da ordonanta pentru carantina acasa o sa vedeti ca n-o sa mai tipe nimeni dupa testare aleatorie.

    • Ba o să țipe, pentru că testarea aleatorie a populației poate face diferența dintre viață și moarte pentru un număr mare de oameni. Testarea aleatorie și in masă a populației pe eșantioane reprezentative ar putea ajuta substanțial autoritățile statului să ia decizii in baza unor informații mult mai precise, ceea ce ar duce in mod normal la o scadere a mortalității cauzate de virus. Iar acest lucru ar trebui să fie adevaratul scop al măsurilor anti-coronavirus.

  2. Cum se vindecă elitele așa repede nici drq nu știe…