G4Media.ro

Bombardamentele din Odesa au lovit și un sanatoriu pentru copii deținut de…

Sursa foto: Captură foto - Google Maps

Bombardamentele din Odesa au lovit și un sanatoriu pentru copii deținut de Moldova în regiune: Un colaborator al centrului de sănătate a murit, 5 sunt răniți

Un Centru de reabilitare pentru copii deținut de Republica Moldova în Sergheevca, Ucraina, a fost lovit de rachetele rusești care au vizat regiunea Odesa, noaptea trecută, a anunțat ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, care a precizat că un colaborator al centrului a fost ucis și alți 5 sunt răniți.

„(…) cu regret am fost anunțați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente.

Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală.

Familiei colegului decedat exprimăm profunde condoleanțe si păreri de rău …

Nimic mai groaznic decât războiul. Suntem niște fericiți atât timp cât nu zboară rachete pe de-asupra noastră, prețuiți aceasta. Restul toate pot fi rezolvate”, a scris Ala Nemerenco, pe contul său de Facebook.

Potrivit celui mai recent bilanț al autorităților ucrainene, cel puțin 20 de persoane au murit în urma bombardamentelor rusești din noaptea trecută.

Ministrul Sănătății a mai precizat că sanatoriul era renovat iar copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova aveau posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre.

„În urma atacului Centrul nu a avut de suferit grav, doar geamurile cazangeriei fiind făcute țăndări”, a mai spus aceasta.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Federatia fascista rusa trebuie impartita in statele care o alcatuiesc. Redate teritoriile Chinei, Georgiei, Moldovei, etc.