G4Media.ro

Bob Dylan, acuzat că a drogat şi agresat sexual o fată în…

Bob Dylan, acuzat că a drogat şi agresat sexual o fată în vârstă de 12 ani. Fapta s-ar fi petrecut în anul 1965

Muzicianul american Bob Dylan a fost dat în judecată, fiind acuzat că a drogat şi agresat sexual o fată în vârstă de 12 ani în urmă cu 56 de ani, anunță News.ro. În documentele depuse la Curtea Supremă vineri se arată că Dylan s-a împrietenit cu fata, identificată cu iniţialele J.C., în luna mai a anului 1965. Bob Dylan, acum în vârstă de 80 de ani, ar fi „stabilit o legătură emoţională” cu J.C. pentru „a-i reduce inhibiţiile, cu scopul de a o abuza sexual, ceea ce a făcut”, se arată în documente.

Este precizat că Dylan s-a folosit de droguri, alcool şi ameninţări cu violenţă fizică, „lăsând-o cu cicatrici emoţionale şi afectată psihic până în ziua de astăzi”.

Într-o declaraţie acordată NBC News, un purtător de cuvânt al lui Dylan a spus: „Acuzaţia veche de 56 de ani este falsă şi va fi apărată puternic”. Daniel Isaacs, unul dintre avocaţii care o reprezintă pe J.C., a comentat: „Vom dovedi acuzaţiile în faţa unei curţi de judecată”.

Documentele arată că, la acel moment, J.C. tocmai împlinise vârsta de 12 ani şi că mai multe episoade de abuz au avut loc în apartamentul lui Dylan din celebrul Hotel Chelsea din Manhattan, în aprilie şi mai 1965.

Femeia a suferit depresie, anxietate şi alte efecte în urma abuzului, mai este specificat în documente. Nu a fost precizat ce daune sunt cerute.

Bob Dylan, care a lansat peste treizeci de albume începând cu 1963 şi a fost premiat, între altele, cu Pulitzer şi Nobel pentru Literatură, a lansat două discuri în 1965 – „Bringing It All Back Home” şi „Highway 61 Revisited”.

Sursa foto: Facebook / Bob Dylan

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

  1. Wow!
    După 56 de ani?!?
    Wow!

    • Fac și nepoții ei un ban nemuncit. Sper (cu tot respectul pentru doamne) că justiția se face pe dovezi și nu pe „dacă zice o femeie așa este”.

      S-or fi întâmplat lucruri nepermise, însă și astfel de acuzații tam nesam și după 56 de ani ….

    • @justitie: pai vezi ca nu suntem la paritate. Câte violuri și abuzuri au fost nepedepsit în istorie… Violatori lăsați în libertate. Aoleu. Ia vezi, mai ții număratoarea? Justitia sa se facă pe dovezi numai când e în pericol vreun bărbat. În rest, Dumnezeu cu mila. Lucruri nepermise înseamnă abuz sexual contra unei fete de 12 ani.

    • @cineva

      exista o decizie judecatoreasca unde se spune ca a fost abuz sexual ???? momentan suntem in stadiul „ea a spus, el a spus”…la o distanta de 56 ani lumina….

      din pacate cele cat tine se grabesc, sunt frustrate si intaresc convingerile misogine.

    • @Alex,

      ești un incel, nu-i așa?

    • @justitia

      oamenii abuzati si batjocoriti recunosc foarte greu fata de altcineva ce s-a petrecut, romanii misogini din fire (in special femeile) isi bat joc de victime, nu exista empatie in tara asta

      apoi, vinovatul este un miliardar in dolari, celebru, cu relatii…lupta-te cu asta

      vezi cazul Dutroux Belgia…

      si in Romania foarte multi artisti si politicieni si-au „permis” sa faca ceva cu minore din orfelinate sau luate pe sus de la scoala (intamplat in 2019 in Iasi), justitia nu se atinge de ei, chiar daca primarul a recunoscut ca a platit un interlop 100 de lei pentru o „proaspatura”, tara crestin ortodoxa, Romania, 2019, cine vrea sa afle cazul sa caute, a aparut si pe g4

    • @ALEX: hai ca esti tare. daca exista o decizie judecatoreasca, articolul spunea cata puscarie face, nu ca E DOAR ACUZAT. tocmai asta e ideea. ca e acuzat. urmeaza sa se demonstreze sau nu. si in functie de asta se intampla ceva sau nu. asta nu inseamna ca nu a facut. inseamna ca fara o decizie definitiva nu poate fi bagat dupa gratii. alta treaba.

  2. Si care e problema domne, a fost acum 50 de ani, noi avem premier penal care e bine mersi

  3. Oare daca ma duc la Loteria Nationala si le spun ca am castigat 1 mil.$ acum 40 de ani,primesc banii?

    • Cața logica, bravo. Dacă ai violat sau abuzat o femeie sau o fata, nu contează când, vei face pușcărie. Atât trebuie sa știi.

    • binenteles ca primesti banii daca aduci dovezi si daca nu s-a prescris premiul. paralela e oricum stupida. astept sa fii violat si discutam dupa 40 de ani, ok? 🙂

  4. „The Lily of the West”.