G4Media.ro

BMW începe în primăvară construcția uzinei din Ungaria

BMW începe în primăvară construcția uzinei din Ungaria

În primăvară va începe construcţia uzinei BMW de la Debrecen – a comunicat compania, marţi, pentru agenţia ungară de presă MTI. Lucrările de pregătire a construcţiei uzinei se desfăşoară conform planului, municipalitatea din Debrecen execută lucrările de pregătire în zona industrială care se află la periferia nord-estică a oraşului – se arată în comunicat.

Potrivit documentului, echipa Grupului BMW va lansa în săptămânile ce urmează o campanie de recrutare, la Debrecen, ce va fi extinsă în 2020 pe întregul teritoriu al judeţului Hajdú-Bihar.

Michele Melchiorre, directorul executiv al BMW Manufacturing Hungary Kft., a apreciat că oraşul Debrecen a fost o alegere perfectă. Lucrările de terasament au fost începute la sfârşitul anului 2018: utilajele de lucru au excavat peste 1,7 de milioane metri cubi de pământ, iar inginerii au instalat o reţea subterană de conducte, au fost executate circa 11.000 de metri de şanţuri pentru drenarea apei pluviale.

În perimetrul construcţiei se succed zilnic în jur de 200 de camioane. Graficul planificat este respectat şi în privinţa dezvoltării infrastructurii rutiere şi de altă natură din zonă, precum şi în procesele de lucru care pregătesc construcţia în perimetrul zonei industriale – precizează comunicatul.

Societatea BMW Manufacturing Hungary Kft. va monta instalaţiile necesare lucrărilor de construcţie pe teritoriul viitoarei uzine deja la sfârşitul anului 2019; construcţia va începe primăvara viitoare cu implantarea pilonilor şi turnarea fundaţiei structurii – se arată în comunicat.

Grupul BMW a semnat contractul de vânzare-cumpărare a terenului industrial în data de 24 septembrie a.c.. Debrecen este un loc avantajos în primul rând din punctul de vedere al infrastructurii deosebit de dezvoltate, al legăturilor logistice bine formate şi al integrabilităţii optime în reţeaua furnizorilor.

Piaţa forţei de muncă înalt calificată din zonă este de asemenea un factor de o importanţă deosebită. Pe lângă personalul viitoarei uzine a Grupului BMW, reprezentanţii reţelei furnizorilor şi prestatorii de servicii direcţi vor oferi de asemenea nenumărate oportunităţi de lucru populaţiei din zona nord-estică a Ungariei.

Grupul BMW a vândut anul trecut peste 2.490.000 de autovehicule şi peste 165.000 de motociclete în toată lumea. Compania a realizat în anul financiar 2018 venituri de 97,480 miliarde euro şi un profit de 9,815 miliarde euro. Conform statisticilor din decembrie 2018, Grupul BMW are 134.682 de angajaţi la nivel mondial.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Noi suntem mai smecheri deschidem fabrica Tesla in Videle.

 2. Noi suntem mai smecheri: am dat de pământ cu toată industria și imprumutam bani să plătim pensii speciale și eliberăm criminalii și hoții din pușcării că așa a zis fmmpsdaldeudmr că e bine.

 3. Nazi la alt nazi trage 🙂

  • si in capul tau e un balon de sapun
   secatura

  • you dumb cunt

 4. Romanii s-au apucat de facut un ciorap, acum fac laba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.