G4Media.ro

Birourile Permanente s-ar putea reuni sâmbătă dimineață pentru calendarul instalării viitorului guvern

Birourile Permanente s-ar putea reuni sâmbătă dimineață pentru calendarul instalării viitorului guvern

Membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au fost avertizați să rămână în  București la finalul săptămânii existând posibilitatea unei ședințe în timpul zilei de sâmbătă.

Membrii conducerii Parlamentului au primit un mesaj din partea secretarului general al Camerei Deputaților, Silvia Mihalcea, în care li se comunică faptul că o ședință a Birourilor Permanente reunite ar putea avea loc sâmbătă.

„Posibilă ședință BPR sâmbătă, 14.03.2020, în prima parte a zilei”, se spune în mesajul primit de membrii Birourilor Permanente.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va începe consultările pentru desemnarea viitorului premier mâine, de la ora 13. Iohannis a cerut Parlamentului să lucreze ”cu celeritate” pentru ca la începutul săptămânii să existe un guvern instalat.

”Suntem toți responsabili să găsim o soluție democratică la actuala situație politică. Am decis consultări cu partidele mâine la ora 13.00. Nu mai avem nici un moment de pierdut. Solicit Parlamentului să lucreze cu celeritate, astfel ca săptămâna viitoare să avem un guvern stabil, împreună cu care să mă dedic luptei contra coronavirusului. Prioritatea zero e protejarea cetățenilor. Răfuielile și meciurile politice nu își au deloc rostul”, a spus Klaus Iohannis.

Foto: Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (Inquam Photos/ George Călin)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Liberalii….pardon, așa-zișii liberali, că nu au nicio treabă cu doctrina liberală, au ajuns undeva la 15%. 15% reprezentând prostimea din România.

    • Restul până la 100% fiind mafia PRO-PSD, adevărații ”liberali” ”reprezentând deșteptăciunea din România”, întruchipată de gigeii securiști care cred că ”doctrina liberală” e un fel de doctorie pentru coronavirus, de care ne salvează tot mafia securistă.